KARABÜK’TE DÜZCE ULAŞIM A.Ş. MODELİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün önemle üzerinde durarak Düzce’ye özel geliştirilmesini sağladığı ulaşım modeli Karabük’te uygulanmaya başladı. Karabük Belediyesi ev sahipliğinde 60 aracın hizmete alındığı organizasyona Düzce Belediyesi’ni temsilen Başkan Yardımcısı Hasan Günden, Ulaşım A.Ş. yetkilileri ve teknik destek ekibi katıldı.

KARABÜK’TE DÜZCE ULAŞIM A.Ş. MODELİ
15.07.2023 - 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
413

Düzce Belediyesi, Başkan Dr. Faruk Özlü önderliğinde her alanda geliştirdiği projelerle çevresinde örnek teşkil etmeye devam ediyor. Düzce’ye özel geliştirilen ve uygulanan ulaşım modeli bu kez de Karabük Belediyesi toplu ulaşım sistemi için uygulanmaya başladı. Ulaşım A.Ş. ile görüşerek teknik bilgi desteği alan Karabük Belediyesi şehir içi ulaşım araçlarını Düzce’de kullanılan araçların aynısını kullanarak yeniledi ve 60 adet otobüsü Karabüklülerin kullanımına sundu. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin ev sahipliğinde düzenlenen hizmete alım törenine Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü temsilen Başkan Yardımcısı ve Düzce Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Günden, Düzce Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Levent Sivrikaya, Genel Müdür Yardımcısı Murat Postoğlu, Düzce ve Karabük Belediyesi Ulaşım Projesi Danışmanı Bekir Ilıcalı katıldı.

VERGİLİ: “BU MODEL EN KONFORLU, EN UCUZ ULAŞIM”
Araçların hizmete alındığı törende konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ulaşımdaki sorunların çözülmesi adına Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün kendilerine büyük destek verdiğini ifade ederek şöyle konuştu: "Karabük'te en iyi ve en ucuz ulaşımı hizmete aldık. Sizlerin layık olduğu hizmet sizlere sunulacak. Bizim görevimiz bu. Karabük'ün çehresi yapacağımız açılışlarla değişecek. Bu araçları Karabük Belediyesi bütçesiyle aldık. Sizlere lüks araçlarımız ve eğitimli şoförlerimizle hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu özel projemizin hayata geçmesine bizlerden desteklerini esirgemeyen, bölgemize büyük hizmetleri olan 65. Hükümetimizin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Düzce Belediye Başkanımız değerli dostum Sayın Dr. Faruk Özlü beyefendiye ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.”

GÜNDEN: “TEKNİK İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK”
Törende Düzce Belediyesi’ni temsilen açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Günden de Başkan Özlü’nün selamlarını ileterek “Düzce’mizde Bakanımız Sayın Dr. Faruk Özlü önderliğinde kurduğumuz ulaşım sistemi başarısını böyle örneklerle kanıtlamaya devam ediyor. Konforlu ulaşım hizmeti Düzce’mizde olduğu gibi Karabük’te de verimli şekilde sürdürülecektir. Teknik destek konusunda işbirliğimiz devam edecek. Emeği geçen her bir arkadaşımıza Başkanımız adına teşekkür ediyorum.” dedi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız