ÇAMLIEVLER VE ÇAVUŞLAR’DA HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bahçeşehir Çamlıevler ve Çavuşlar Mahalleleri’nde Düzcelilerin konuğu olan Başkan Özlü, vatandaşlardan gelen her soruya bizzat cevap vererek taleplerin karşılanması için de ilgili müdürlerine anlık talimatlar verdi.

ÇAMLIEVLER VE ÇAVUŞLAR’DA HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU
21.08.2023 - 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
167

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 4 yıllık belediye başkanlığı sürecinde yapılanları anlatmak ve Düzcelilerin belediye hizmetlerinden beklentisini öğrenmek üzere başladığı mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bahçeşehir Çamlıevler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özlü burada mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette muhalefet parti üyesi bir vatandaşın söyledikleri dikkat çekti.

Muhtarlık binası önünde organize edilen buluşma karşılıklı sohbet şeklinde sürerken 3 yıldır Düzce dışında olduğunu söyleyen mahalle sakini, muhalefet parti üyesi olduğunu söyleyerek “Ben muhalefet parti üyesiyim, bunu söylüyorum. 3 yıldır Düzce’de değildim. Şimdi geldim görüyorum ki; şehirde çok şey değişmiş çok farklı gördüm. Sizi takdir ediyorum.” dedi.

“DÜZCE BELEDİYESİ VATANDAŞIN HİZMETİNDEDİR”
Vatandaşlardan gelen talepler ve olumlu yorumlar karşısında konuşan Başkan Özlü: “Göreve geldiğimiz ilk gün söyledik; Düzce Belediyesi ayırım gözetmez, her kesimden her görüşten vatandaşımıza en iyi hizmeti götürmek kurumumuzun asli görevidir. Bizim de öyle. Emeklerimizin karşılığını sizlerden aldığımız bu yorumlar ile görüyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Siz memnun oldukça biz kendimizi başarılı sayarız. İnanın günde 16 saat çalışıyorum, hiçbir özel hayatım yok. Çünkü ben Düzce’yi seviyorum, burası benim evim. Çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.”

ÇAVUŞLAR’DA ÇOCUKLARDAN BÜYÜK SEVGİ
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü mahalle ziyaretleri kapsamında daha sonra Çavuşlar Mahallesi sakinlerinin misafiri oldu. Düzce Belediyesi tarafından hizmete sunulan Mahalle Konağı’nda düzenlenen toplantıda özellikle çocuklar Başkan Özlü’yü coşku ile karşıladı. Derslerine destek olarak konak içinde farklı branşlardan kurslar isteyen çocuklar, en kısa sürede gerekli çalışmanın yapılması için Başkan Özlü’den söz aldı. Karşılıklı taleplerin iletildiği sohbet akşamının sonunda Mahalle Muhtarı Cengiz Beşel, Başkan Özlü’ye yapılan yatırım ve hizmetler dolayısıyla teşekkür plaketi verdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız