DÜZCE BELEDİYESİ GENÇLERİ TEKNOLOJİ FESTİVALİ İLE BULUŞTURDU

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST2023, Ankara’da kapılarını ziyaretçilere açtı. Düzce Belediyesinin organizasyonu ile Düzceli 200 gençte açılış gününde Teknofest’te yerini aldı.

DÜZCE BELEDİYESİ GENÇLERİ TEKNOLOJİ FESTİVALİ İLE BULUŞTURDU
31.08.2023 - 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
150

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST2023, Ankara’da kapılarını ziyaretçilere açtı. Düzceli 200 gençte Düzce Belediyesinin organizasyonu ile Teknofest’e yer aldı.

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sosyal medya üzerinden düzenlenen etkinlik sonunda yapılan çekilişle TEKNOFEST’e katılma hakkı elde eden 200 genç, bu sabah Düzce Belediyesi önünden Ankara’ya hareket etti.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde düzenlenen, 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında çeşitli gösteriler ve teknoloji yarışmalarına ev sahipliği yapacak olan Ankara’ya yola çıkan gençler, teknoloji ve girişim yarışmaları, hava gösterileri, hava ve kara araçları sergisi, eğitici atölye etkinlikleri, dikey rüzgâr tüneli, simülasyon deneyim alanları, “Refik Anadol Makine Hatıraları: Uzay” Sergisi, planetaryum gösterimleri, sahne gösterileri ve çeşitli aktivitelerle dolu dolu bir gün geçirecek.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız