KAZUKOĞLU’NA YENİ KANALİZASYON HATTI ÇEKİLDİ

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, şehir merkezi genelinde alt yapı çalışmaları başta olmak üzere istek, talep ve sorunların giderilmesi için haftanın 7 günü sahada hizmet vermeyi sürdürüyor. Müdürlük, son olarak Kazukoğlu Mahallesinde 1500 metrelik kanalizasyon hattı çekme çalışmasını tamamladı.

KAZUKOĞLU’NA YENİ KANALİZASYON HATTI ÇEKİLDİ
7.09.2023 - 23:52
Kaynak: Haber Merkezi
306

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinin farklı noktalarında alt yapı yatırımlarına devam ediyor. Kazukoğlu Mahallesinde çalışan ekipler, 1500 metrelik kanalizasyon hattı yapım işlemlerini de sürdürüyor. Mahallenin alt yapı sisteminin iyileştirilmesi ve yeni hatların oluşturulması kapsamında devam eden çalışmalar kısa süre içinde tamamlanacak.

Müdürlüğe bağlı diğer ekipler Yahyalar ve Beyciler Mahallelerinde de alt yapıya yönelik çalışma gerçekleştirmeyi sürdürürken daha sonra Akınlar Mahallesinde alt yapıya yönelik çalışmalara geçilecek.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız