SÜLEYMAN SOYLU EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ YÜKSELİYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından Roman vatandaşlara yönelik Ağa Mahallesinde yapımına başlanan ve iki kattan oluşacak olan Süleyman Soylu Eğitim ve Kültür Merkezinin zemin katı ortaya çıkmaya başladı.

SÜLEYMAN SOYLU EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ YÜKSELİYOR
2.12.2023 - 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
124

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile Ağa Mahallesinde yapımı devam eden ve İç İşleri eski Bakanı Süleyman Soylu’nun adını taşıyacak olan Eğitim ve Kültür Merkezi hızlı şekilde yükseliyor.

Geçtiğimiz Mayıs ayında alan düzenlemesi ve toprak tesfiyesi yapılan ardından Eylül ayında ihalesi gerçekleştirilen eğitim ve kültür merkezinin yapımına başlayan ekipler,130 metrekare taban alanlı ve 2 kattan oluşan betonarme binaya yönelik ilk olarak temel ve su basman perde betonlarını dökerek işe başladı.

Su basman iç dolgusunun tamamlanmasının akabinde zemin kat kolonlarını döken ve zemin kat kalıplarının hazırlanmasını sağlayan ekipler, hava muhalefeti yaşanmaması halinde kısa süre içerisinde kat betonunun dökülmesini ve zemin katın inşasının tamamlanmasını sağlayacak.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız