Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğundan Deprem Bölgesine Anlamlı Destek

Düzce Üniversitesi Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu, sosyal sorumluluk faaliyeti kapsamında, depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Adıyaman’da, TOKİ Akşemseddin İlkokulu’na kırtasiye seti ve hijyen kiti desteğinde bulundu.

Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğundan Deprem Bölgesine Anlamlı Destek
5.12.2023 - 19:40
Kaynak: Haber Merkezi
81

Topluluk Başkanı Esma Eren, topluluk olarak yaptıkları proje kapsamında deprem bölgesi Adıyaman’a gittiklerini belirterek açıklamalarda bulundu.  Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin birçok ilimizle birlikte kurum ve kuruluşları da etkilediğini ifade eden Esma Eren, “Okul çağındaki çocukların eğitimine bu şartlarda ara vermesinden ve yaşananlardan dolayı okula adaptasyonda zorlanmalar gözlemlendi. Biz de bu bağlamda Düzce Üniversitesi Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu olarak sosyal sorumluluk projesi yaptık ve bu amaçla Adıyaman ilimizin merkez TOKİ Akşemseddin İlkokulu’nda öğrenim gören 1.ve 2. sınıf öğrencilerine kırtasiye seti ile 3. ve 4. sınıf öğrencilerine ise hijyen eğitimi eşliğinde hijyen kitleri dağıtımı yaptık. Bu şekilde depremden etkilenen öğrencilerle beraber eğlenceli vakitler geçirerek bir nebze olsun onlara depremin izlerini unutturmaya çalıştık.” şeklinde konuştu.

Esma Eren; ayrıca bu projede olduğu gibi kendilerini her zaman destekleyen Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na, Topluluğun günlük iaşe ve şehir içi ulaşımına destek sağlayan Adıyaman Bölükyayla Belediye Başkanlığı’na ve tüm gönüllülere teşekkür etti.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız