7-14 OCAK BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

Düzce Belediyesi, Düzce’de yaşayan görme engelli vatandaşlar için buluşma düzenledi. 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen buluşmada ev sahibi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olurken Başkan Yardımcısı Oya Kocaman da konukları yalnız bırakmadı.

7-14 OCAK BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI
15.01.2024 - 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
68

Düzce Belediyesi 7-14 Ocak tarihleri arasında anılan Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla örnek bir farkındalık oluşturdu. Her yaştan Düzceli vatandaşların sosyal yaşama katılımı konusunda etkinliklere ev sahipliği yapmaya özen gösteren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Düzce’de yaşayan görme engelliler ve aileleri için Kusursuz Kafe’de yemek organizasyonu düzenledi. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman’ın da yalnız bırakmadığı her yaştan görme engelli vatandaşlar aileleri ile birlikte güzel vakit geçirdi. Görme engellilerin hayatlarının kolaylaştırılması için yapılan çalışmalar ve Düzce Belediyesi hizmetleri konularında bilgilendirilen konuklar, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından kendileri için hazırlanan hediyeleri alarak daha sonra günün anısına fotoğraf çektirdi. Başkan Yardımcısı Kocaman’ın da davete katılan tüm konuklara teşekkür etmesi ile buluşma sona erdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız