BAŞKAN ÖZLÜ SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Nalbantoğlu, Kazukoğlu ve Kuyumcuhacıaliler Mahallelerinde seçmenlerle buluştu. Partili partisiz herkesin oyuna talip olduğunu vurgulayan Özlü, “Daha güzel bir şehir inşa etmek için destek istiyoruz” dedi.

BAŞKAN ÖZLÜ SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ
4.02.2024 - 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
52

 

Seçim çalışmaları kapsamında Nalbantoğlu ve Kazukoğlu Mahallelerinde düzenlenen kahvehane toplantılarına katılan Başkan Faruk Özlü, mahalle sakinleriyle sohbet etti.
Belediyeciliğin sadece altyapı yapmak, sosyal yardım faaliyetleri yürütmek olmadığını ifade eden Özlü, kültür, eğitim ve sağlık yatırımlarının da belediyecilik faaliyetinin birer unsurları olduğunu kaydetti. Belediye olarak bu mahallelerde yaptıkları hizmetleri anlatan ve vatandaşların taleplerini dinleyen Özlü, “Bize destek olun. Biz de işlerimizi tamamlayalım” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                               “İŞ YAPMA KONUSUNDA EN İYİSİ OLDUĞUMUZU İDDİA EDİYORUM”                              Şehre yapılacak her yatırımın dışarıdan getirilecek paraya bağlı olduğunu vurgulayan Özlü, “Önümüzde 31 Mart seçim var. Bu seçimlerde oy kullanırken parti düşünmeyin. Biz partili partisiz herkesin oyuna talibiz. Size kim hizmet eder, kim iş yapar, kim laf yapar? Şehrimize, hatta bu mahallemize iş yapılabilmesi için paraya ihtiyaç var. Kim getirebilir ve kim öncelikleri doğru tespit eder, doğru yere harcar, çalmaz çırpmaz ona bakın derim. Biz belediyeciliğe iş odaklı bakıyoruz. Belediyecilik şehre, mahalleye dokunma, hizmet etme yeri. Sizlerden bu şehre kaynak getirebilmek, iş yapabilmek, bu şehrin sorunlarını çözmek, daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir inşa etmek için destek istiyoruz. İş yapma konusunda en iyisi olduğumuzu iddia ediyorum. Bu konuda bizimle yarışabilecek başka bir arkadaşımız yok” dedi.                                                         
Seçildikten sonra herkesin belediye başkanı olduğunu ve adil davrandığını belirten Başkan Özlü, “Siz de sandığa gittiğinizde adalet ve hakkaniyetle karar verin” ifadelerini kullandı.                                                                                                                                              
“TEMBEL DİYEMİYOR, BİR KUSUR ADDETMESİ GEREKİYOR, BU DEDİKODUYU ÇIKARIYOR”

Özlü ayrıca Kuyumcuhacıali Mahallesi’ndeki bir eve de konuk oldu. Burada zaman zaman seçmenlerin sorduğu ve kendisini yıpratmak amacıyla ortaya atılan “bakanım denmesini istiyor” dedikodusuna da değinen Özlü, “Kendisine bakan denmediğinde kızıyormuş diyorlar. Çok ayıptır, böyle bir şey söylenir mi? Ben kendim, bunu ayıplayan bir insanım. Ayıpladığım bir şeyin bana söylenmesi ve bunun şehir efsanesi gibi kulaktan kulağa dolaşıyor olması rahatsız ediyor beni. Tembel diyemiyor, bir kusur addetmesi gerekiyor, bu dedikoduyu çıkarıyor. Bakanlık yapmış birine, siyasi nezaket ifadesi olarak ‘bakanım’ denilebilir. Milletvekilliği yapmış birine ‘milletvekilim’ denilebilir. Bu Ankara’da siyasi nezaket ifadesidir. Ama ‘bu adam böyle istiyor’ demek çok çirkin, çok kaba. Birisi çıksın ‘duydum bunu’ desin, iki tane de şahidi olsun, vallahi billahi istifa ederim, bugün bırakır giderim. Bakanken ne yaptı ki söylemini bitirmek için 6 ay kahvehanelerde kendimi anlattım, 6 ay sonra bu söylemi kestiler. Şimdi de ‘bana bakanım de’ dediğimi söylüyorlar. Bunu da bitiririm. Ben kararlı bir insanım, bir şeyi kafama koyduysam yaparım, asla vazgeçmem. Bu söylem de bitecek” ifadelerini kullandı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız