BELMEK – 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Meslek Edindirme Kursları (BELMEK), 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ile kurs, eğitim ve proje çalışmaları nezdinde işbirliği protokolü imzaladı.

BELMEK – 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ
8.02.2024 - 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
55


Düzce Belediyesi BELMEK, birbirinden farklı ve öğretici kursları vatandaşlarla buluşturmasının yanı sıra kamu kurumlarıyla gerçekleştirdiği işbirliği çalışması ile takdirleri üzerine topluyor.

Düzce Vali Yardımcısı V. Ömer Sağlam’ın makamında Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Gönül Günaydın Çabukoğlu ve BELMEK koordinatörü İlknur Bahar işbirliği protokolü için bir araya geldi.

Vali Yardımcısı Sağlam, Belediye Başkan Yardımcısı Sarıcan ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Günaydın Çabukoğlu’nun imzaladığı protokol ile 112 Acil Çağrı Merkezinde görevli personelin moral, motivasyon ve sağlıklı duygu yönetiminin sağlanmasının yanı sıra verimliliğin artırılması amaçlanıyor.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız