“DÜZCE’NİN GELECEĞİNİ KURMAYA ÇALIŞAN SİYASİ KADROYUZ”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, nüfus kaydı Düzce’de bulunmayan ve oy kullanamayacak isimlerin aday olarak sahaya çıktıklarını söyleyerek, “Koskoca Düzce’den hiç kimse yok da; Düzce’ye hayatında hiç uğramamış, nüfus kaydı olmayan bir popçunun, ciddiye almamız gereken bir siyasi parti tarafından aday gösterilmesi saygısızlıktır” dedi.

“DÜZCE’NİN GELECEĞİNİ KURMAYA ÇALIŞAN SİYASİ KADROYUZ”
19.02.2024 - 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
77

 

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, seçim çalışmaları kapsamında Koçyazı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. 

“YAPTIĞIMIZ HER İŞ KALİTELİDİR”
Kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden ötürü teşekkürlerini ileterek vatandaşlara seslenen Dr. Faruk Özlü, “Yaklaşık 5 yıldır Düzce’de Belediye Başkanlığı yapıyorum. Bu 5 yılın yarısı Covid-19, 2 sel ve depremle mücadele ile geçti. Fiilen görev süremiz 2,5 yıldır. Kronikleşmiş sorunları çözmek için çalıştık. Yaptığımız her iş Düzce’nin gelecek 50 yılını düşünerek yapılan iştir. Günü kurtaralım demedik. Düzce’nin geleceğini kurmaya çalışan siyasi kadroyuz. Yaptığımız her şey mutlaka kalitelidir, Düzce’nin gelecek 50 yılı dikkate alınarak yapılmıştır” dedi.

“HER BİRİNİZİN TEPKİ GÖSTERMESİNİ BEKLİYORUM”
31 Mart yerel seçimlerinin genel seçimlerden çok farklı olduğunu ifade ederek konuşmasını sürdüren Özlü, şunları söyledi; “14 ve 28 Mayıs seçimleri Türkiye’yi yönetecek siyasi kadroların seçimleriydi. Bu seçimler yerel seçimler. Bu seçimlerde konuya siyasi olarak değil, teknik açıdan bakalım. Bu şehre en fazla, en doğru ve en iyi kim hizmet edecekse onu seçelim. Bu seçimlerden sonra Düzce’de kendisini göremeyeceğimiz insanlar var. Nüfus kaydı bile burada olmayan, belki de seçimde oy kullanamayacak olan adaylarımız var. Ben şahsen Düzce’nin dışından, Düzce ile hiçbir alakası olmayan bir popçunun Düzce’den aday gösterilmesini Düzce’ye saygısızlık olarak kabul ediyorum. Ve her birinizin de buna tepki göstermesini bekliyorum. Şaka gibi, dalga geçer gibi. Koskoca Düzce’den hiç kimse yok da; Düzce’ye hayatında hiç uğramamış, nüfus kaydı olmayan bir popçunun, ciddiye almamız gereken bir siyasi parti tarafından aday gösterilmesi saygısızlıktır.”

“AK PARTİ TÜRKİYE’DE ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRDİ”
Sözlerini AK Parti’nin ülke genelinde yaptığı atılımlardan örneklerle sürdüren Özlü, “AK Parti olarak, Türkiye’de çok şeyi değiştirdik. Kalıcı reformlar yaptık. Bunlardan birisi, 1930 yıllardan itibaren ibadete kapalı olan Ayasofya’nın ibadete açılmış olmasıdır. Bizden önce hiç kimse Ayasofya’yı ibadete açma konusunda irade beyan edemedi. Ayasofya’yı biz ibadete açtık. Sizlerin desteği ile gerçekleştirdik.  Yıllardır konuşulur Taksim’e bir cami yapılsın mı, yapılmasın mı? Yine bugün İstanbul’a gidin orada çok güzel bir cami vardır. Kim yaptı? Yine sizlerin desteği ile biz yaptık. Bugün Türkiye’de devletle millet birbiri ile kaynaşmış, barışmışsa bunu sağlayan AK Parti’dir, saygıdeğer cumhurbaşkanımızdır” şeklinde konuştu.

KOÇYAZI SAKİNLERİNDEN DESTEK İSTEDİ
Mahalle sakinlerinden 31 Mart seçimlerinde kendilerine destek vermesini isteyen Dr. Faruk Özlü, konuşmasının sonunda, “Belediye Başkanı asfalt, kaldırım yapar, bordür döşer, içme suyu getirir. Bunun gibi birçok iş yapar. Bu saydıklarım tamamen teknik işler. Bu seçimlerde bize destek olun. Devam eden işlerimiz var. Bizlere bir 5 yıl daha destek verin. Bizleri tercih edin. Bu şehri Türkiye’nin en gelişmiş ilk 10 şehri arasına sokmaya kararlıyız” dedi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız