“DÜZCE’YE KİM DAHA FAZLA FAYDALI OLUR ONA BAKIN”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Aday Dr. Faruk Özlü, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürürken, vatandaşların siyasal görüşlerini bir kenara bırakarak Düzce’nin geleceği için sandığa gitmelerini isteyerek “Partiniz ne olursa olsun sizlerden bu seçimlerde sadece Düzce için bir seçim yapmanızı istirham ediyorum” dedi.

“DÜZCE’YE KİM DAHA FAZLA FAYDALI OLUR ONA BAKIN”
21.02.2024 - 20:54
Kaynak: Haber Merkezi
94

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart yerel seçimleri çerçevesinde saha çalışmalarını ve mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Seçim çalışmalarına yönelik saha gezilerini sürdüren Başkan Özlü’nün son durağı Yeni Mahalle ile Körpeşler Mahallesi Aşiyan Konakları ve Memur-Sen Konutları sakinleri oldu. Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ve desteği ile karşılanan Özlü, hayata geçirdikleri ve önümüzdeki dönemde yaptığı planladıkları projelerini paylaşmayı sürdürüyor. 

YENİ MAHALLE SAKİNLERİ İLE BULUŞMA
Gündüz saatlerini esnaf ziyaretleri tamamlayan Başkan Özlü’nün akşam programında ilk durağı Yeni mahalle oldu. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Özlü, görevde bulundukları süre içerisinde bir çok olumsuzlukla mücadele ettiklerini buna karşın bir çok vizyon projeyi hayata geçirdiklerini paylaştı. Özlü, “Bu süre içerisinde Düzce’de kangren olmuş ne kadar çözülemeyen problem varsa hepsinin üzerine gittik. Hiç birisinden geri durmadık, çekinmedik. Çözmeye çalıştık. Çözdüklerimiz var çözemediklerimiz var. Devam eden işlerimiz var” dedi.

“BİZ İŞ YAPMAK İÇİN VARIZ”
Yeni Mahalle programının ardından daha sonra Körpeşler Mahallesi Aşiyan Konakları ve Memur-Sen Konutlarında yaşayan vatandaşlarla buluşan Özlü, konuşmasında, görev süresince bir çok projeyi hayata geçirdiklerini yineleyerek, son dönemin en çok konuşulan projelerinden Asar Deresi ile ilgili şunları söyledi; “Asar deresi yıllardır Düzce’nin içinden akar ama şehrin içinden bir nehir geçtiğinin çoğumuz farkında değiliz. Neden? Çünkü Asar Deresini kanala çevirmişiz. Orası artık bir kanal. Taşkından korumak maksadıyla etrafını örmüşüz. Ama Düzcelinin istifade ettiği yok. Biz çok güzel bir proje yaptık. Projeyi uyguluyoruz. İnşallah baharda birinci etabı bitecek, orada altımızdan su akarken üzerinde çay kahve içeceğiz, yemek yiyeceğiz. Benden önce çok arkadaşımız Asar deresinin önünde fotoğraf çektirdi; ‘ben burada proje yapacağım’ diye ama hiç biri yapamadılar. Biz yaptık. Biz gerçekten yaparız. Biz iş yapmak için varız.” 

MEGA PROJE; MOBİLYA KENT DÜZCE
Düzce’yi bir alanda öne çıkartmayı istediğini paylaşarak konuşmasına devam eden Başkan Özlü, “Allah bize orman vermiş. Geçen yıl güzel bir zirve düzenledik. Ahşap konusunda Türkiye’nin en önemli ve değerli isimlerini çağırdık, geldiler. Akabinde burada bir mobilya kent kurmaya karar verdik. Otoban kenarında 300 dönüm bir arazi satın aldık.  İnşallah oraya İnegöl’den daha iyi, daha üstün ve daha fazla ticari getirisi olan bir mobilya kent kuracağız. Bu bir mega projedir” dedi. 

DÜZCE, 100 PROJE İLE TÜRKİYE’NİN YÜKSELEN YILDIZI OLACAK
Başkan Özlü, konuşmasının devamında, şunları dile getirdi;  “Önümüzdeki dönem için Düzce’ye 100 proje hazırladım ve bunu da ‘Türkiye Yüzyılında Düzce İçin 100 Proje’ adlı bir kitapta topladım. Bunu kendimi bağlamak için yapıyorum. Mahalle mahalle gezip söz verip sonra unutmak için değil. Düzce’nin kadim bir şehir olması, itibarlı hatırı sayılır, Türkiye’nin yükselen yıldızı bir şehir olması için 100 proje hazırladık. İnşallah 25 Şubat’taki toplantıda paylaşacağız.”

“DÜZCE İÇİN SEÇİM YAPIN”
Vatandaşlardan sandığa giderken siyasi düşüncelerinin haricinde Düzce’nin geleceğine yönelik hareket edecek isme bakmalarını isteyen Özlü, “31 Mart seçimlerinde sizlerden istirham ediyorum; siyasi görüşünüz farklı olabilir ama bu seçimlerde siyasal görüşlerinizi bir kenara bırakın. Önünüze bir liste gelecek. Bakın, bu adamlardan hangisi Düzce’ye daha fazla faydalı olur. Hangisinin daha fazla iş yapma gücü vardır. Ona bakın. Bir şeye daha bakın, hangisi devletin kaynaklarını doğru dürüst yerli yerinde harcar, çalmaz çırpmaz. Ona da bakın. Partiniz ne olursa olsun sizlerden bu seçimlerde sadece Düzce için bir seçim yapmanızı istirham ediyorum” diye konuştu.

Başkan Özlü'nün ziyaretlerinde kendisine AK parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman eşlik etti.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız