İŞ KULÜBÜ’NÜN ÇALIŞMALARI TAKDİRLE KARŞILANDI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile kurulan Düzce İş Kulübü, Belka A.Ş. sponsorluğunda “Yetenek Her Yerde” temasıyla Kocaeli’de düzenlenen kariyer fuarına katıldı. Fuarda Düzce’de istihdamın desteklenmesi konusunda tecrübeler sektör temsilcileri ile paylaşıldı.

İŞ KULÜBÜ’NÜN ÇALIŞMALARI TAKDİRLE KARŞILANDI
28.02.2024 - 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
52

Düzce Belediyesi iştirak şirketi Belka A.Ş., İŞKUR ve Düzce TSO iş birliği ile Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü öncülüğünde kurulan İş Kulübü, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından ilki 2019 yılında düzenlenen ve bu yıl da Kocaeli’de hazırlanan kariyer fuarında yerini aldı. “Yetenek Her Yerde” teması ile 26-27 Şubat tarihleri arasında sektör paydaşlarını bir araya getiren fuara Belka A.Ş. sponsor olurken istihdamın desteklenmesi konusunda çalışmalar yürüten Düzce İş Kulübü, İŞKUR Düzce, Düzce TSO, Beltur A.Ş, Bahçeşehir A.Ş., Düzce Ulaşım A.Ş.’den temsilciler katıldı. Marmara Kariyer Fuarı ismiyle düzenlenen bölgesel fuar 15 üniversitenin iş birliği ile düzenlenirken fuarda amaç; Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşları ile üniversite öğrencileri ile mezun gençleri bir araya getirmek, iş ve staj imkanlarının oluşmasına zemin hazırlamak oldu. Düzce İş Kulübü temsilcileri de Düzce’de çalışanlar ile iş arayanların
nasıl imkanlara sahip oldukları, belediye çatısı altında insan kaynakları süreçleri ve kulübün faaliyetleri konularında bilgileri ziyaretçiler ile paylaştı.

İŞ KULÜBÜ’NE BAŞARILARI İÇİN PLAKET VERİLDİ
Düzce Belediyesi Belka A.Ş. Genel Müdürü Necla Erdoğan’ın koordinasyonunda fuar ziyaretçilerine her konuda yardımcı olan stantta merak edilen tüm sorular yanıtlanırken Düzce’de iş gücü ve işveren buluşmasının sağlanması, istihdamın artırılması konusunda yapılan çalışmalar sayısal veriler ile aktarıldı. Fuar paydaşlarından Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, fuara katkılarından dolayı Düzce İş Kulübü adına Belka A.Ş. Genel Müdürü Necla Erdoğan’a plaket verdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız