SEÇİMLERE GÜÇLÜ HAZIRLIK SÜRÜYOR

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Atatürk Bulvarı esnafına misafir oldu. Parti teşkilatı ve belediye meclis üyesi adayları ile tam kadro sahada olan Özlü, Düzce’de belediye hizmetlerinin devamlılığı için destek istedi, “Biz yaptık, yine biz yapacağız” dedi.

SEÇİMLERE GÜÇLÜ HAZIRLIK SÜRÜYOR
6.03.2024 - 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
50

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart Yerel Seçimlerine bir aydan az bir zaman kala ziyaretlerini sürdürüyor. Şehir merkezinde esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Özlü, beraberindeki AK Parti Düzce teşkilatı ve belediye meclis üyesi adayları ile Düzcelilere 5 yıllık çalışmalarını ve gelecek dönem için hazırladığı projelerini bizzat anlattı. Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyetlerini sürdüren esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özlü, “100. Yılda Düzce İçin 100 Proje” başlığı altında hazırladığı proje kitabını Düzcelilerle paylaştı. 5 yıllık belediye çalışmalarından bahsederken, “Düzce’de seçildiğim günden bu yana tam zamanlı belediye başkanlığı görevimi yürütüyorum. Bu şehirde en fazla görevinin başında olan başkan benim, çünkü benim evim Düzce” şeklinde konuştu.

“SİZ DÜZCE’MİZ İÇİN BİR ŞANSSINIZ, İNŞALLAH BUNU İYİ DEĞERLENDİRİRİZ”
Esnaflarla hasbihal ederek belediye hizmetleri hakkındaki fikirlerini dinleyen Başkan Özlü, vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiden memnuniyet duyarken vatandaşların ortak söylemi; “Siz Düzce’miz için büyük bir şanssınız, yaptığınız hizmetleri beğeniyoruz, destekliyoruz. Düzceliler olarak umuyoruz ki bu şansı iyi değerlendiririz. Düzce’nin size bir dönem daha ihtiyacı var” şeklinde oldu.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız