DÜZCE ŞEHİR TİYATROLARI PERDESİNİ TEKRAR AÇIYOR

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından hazırlanan “Karmakarışık” oyunu, 18 Nisan’dan itibaren her perşembe yeniden sahnelenecek.

DÜZCE ŞEHİR TİYATROLARI PERDESİNİ TEKRAR AÇIYOR
15.04.2024 - 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
30

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ramazan ayında verilen aranın ardından yeniden perdelerini açıyor. Yeni sezonda muhteşem bir komedi ile sahneye çıkan şehir tiyatroları, Ray Cooney'in yazdığı, Haldun Dormen ve Kemal Uzun'un çevirisini yaptığı efsanevi komedi ‘Karmakarışık’ ile tekrar seyircisi ile buluşuyor. Yönetmenliğini Necmettin Görgün’ün yaptığı oyunun oyuncu kadrosunda ise, Yılmaz Aksoy, Gülçin Dinçer, Ziya Ulcay, Didem Özbakır, Berk Özçelik, Hilal Ceylan, Anıl Genç, Armağan Görgün, İsmail Özcan, İbrahim Emre Çelikateş, Beyza Sude Öncü ile Nuri Kaya yer alıyor. Ücretsiz olarak sergilenen 2 perdeli komedi oyunu, 18 Nisan’dan itibaren her Perşembe saat 20.00’de Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde izleyicisi ile buluşacak. Tiyatroseverler, 153 Beyaz Masa ve Kültür Müdürlüğü’nün 0535 928 70 76 numaralı telefonlarını arayarak rezervasyon yaptırabilecek.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız