CHPden Kanal İstanbula itiraz dilekçesi!

CHP Düzce teşkilatı Kanal İstanbul’un yapılmasına karşı çıkmak için başvuru yaptı.

CHPden Kanal İstanbula itiraz dilekçesi!
30.12.2019 - 17:34
472
   CHP Düzce teşkilatı Kanal İstanbul’un yapılmasına karşı çıkmak için başvuru yaptı.
 
 
   CHP Düzce Kadın Kolları Başkanı Arzu Çakıcı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Kanal Istanbul Projesi'nin ÇED raporu nihai halini almak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından görüşe açılmıştır. Projeye iliskin görüş ve itirazlar için 2 Ocak 2020 tarihine kadar Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ya da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ÇED İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'ne dilekçe ile iletilecektir.
 
 
   Dilekçe vermek isteyenler için dilekçe örneği İl Başkanlığımızda  mevcuttur. İstanbullular gibi bizlerde 30.12.2019 pazartesi günü saat 13:30'da parti binamızda buluşup, üyelerimiz ve Düzcelilerle birlikte itiraz dilekçelerimizle, Kanal İstanbul’un yapılmasına karşı çıkmak için başvuru yaptık. Bu proje, İstanbul için bir cinayettir. Bütün bunları bile bile "Kanal İstanbul’u yaptıracağız" demek cinayet işlemekle eş değerdir. Hükümet yetkilileri neden bu halkla inatlaşarak “isteseniz de istemeseniz de yaptıracağız” diyorlar. Bunun altındaki sebep, rant ve birilerine verilmiş bir söz mü? Yok efendim! 
 
 
   Sizin çıkarlarınız için; İstanbul’un altını üstüne getirecek, ekolojik yok oluşa sürükleyecek çılgın projenize evet diyemeyiz! Tek başınıza karar veremezsiniz. Ne bu İstanbul ne de Türkiye Cumhuriyeti kimsenin babasının  çiftliği değildir. İstanbul’un ve bu ülkenin sahibi seksen iki milyon vatandaştır. Siz sadece bu ülkeyi yönetenlersiniz. Bu halkın istemediği hiçbir şeyi yapamazsınız. Bizler buna müsaade etmeyeceğiz. KANAL İSTANBUL’u yaptırmayacağız" ifadelerini kullandı.