TWİTTER SAVAŞI DEVAM EDİYOR

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’yü yüksek hızlı tren güzergahının değişmesi amacıyla imza kampanyası başlatılmasına karşı twitter üzerinden yaptığı paylaşımla başlayan atışma tüm hızıyla sürüyor.

TWİTTER SAVAŞI DEVAM EDİYOR
7.01.2020 - 12:37
360

   Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal arasında geçtiğimiz günlerde başlayan söz düellosu hız kesmeden devam ediyor.

 

   Son olarak Özlü’nün Tanal’a ‘Düzce için ne yaptın ki? Hadi Oradan” şeklinde ki paylaşımının ardından Tanal, 4 sayfalık bir yazıyı sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

 

ÖZLÜ; “LAFI UZATMAYIN VE DE GEVELEMEYİN”

 

   Tanal’a yine twitter üzerinden ve CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in Düzce ziyaretinde ki söylemlerinin olduğu bir video paylaşan Faruk Özlü’nün, Sayın Mahmut Tanal, bana dört sayfa cevap yazmışsın. Atalarımız çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz derler. Size dün bir soru sordum. 'HANGİNİZ MAKBUL DEĞİL? HANGİNİZ YALANCI' diye! Lafı uzatmayın ve de gevelemeyin. Sizden kısa ve özlü bir cevap bekliyorum. SAHİ HANGİNİZ? şeklinde cevap vermesi yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi.

 

TANAL; “SAYIN ERDOĞAN;

ÖZLÜ'YÜ ZORLA MI BELEDİYE BAŞKANI ADAYI YAPTINIZ?”

 

   Özlü’nün bu paylaşımının ardından sahne alan Mahmut Tanal ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da etiketlediği twetlerinde şu ifadeleri kullandı;

 

   “Sn. @RTErdogan, Faruk Özlü'yü zorla mı belediye başkanı adayı yaptınız? #Düzce benliğin esiri olan birisine emanet edildi. Belediye başkanlığı makamını kendine yakıştırmıyor. Tekrar bakan yapılmamasını hazmedemiyor. Yazılı açıklamalarında 'Bakan' sıfatını ön plana çıkarıyor.

 

“BU EGONUN SEBEBİ NEDİR?”

 

   Bu egonun sebebi nedir Allah aşkına? Ha bakan olmuşsun ha belediye başkanlığı koltuğunda oturmuşsun. Belediye başkanlığını neden küçümsüyorsun? Hani #AKPARTİ mensupları için koltuk önemli değildi? Sayın #FarukÖzlü, #Düzce sizden hizmet bekliyor.

 

“DÜZCE’YE VERDİĞİN SÖZLERE NE OLDU?”

 

   Sn. Faruk Özlü, bakan olduğun dönemde Düzce’ye verdiğin sözlere ne oldu?

 

   - Mesela Efteni projesi vardı.

 

   - Akçakoca/Melenağzı Yolu projesi vardı

 

   - Akçakoca’da mahmuz yapıyordun.

 

   Yine Akçakoca’ya yat limanı yapıyordun

 

   Bu projeler ne aşamada, açıklar mısın kamuoyuna?

 

“KİMİN HARAM YEDİĞİ ORTAYA ÇIKSIN. HODRİ MEYDAN!”

 

   4 sayfalık açıklamam Faruk Özlü’ye fazla gelmiş.  ‘Çok laf yalansız olmaz’ diyor. Kayıtlara bakınca bu ülkede en çok kimin konuştuğu, sayfalarca açıklamayı kimin yaptığı ortaya çıkar. Özlü’nün mantığıyla birçok kişi yalancı durumuna düşüyor. Subliminal mesaj mı veriyorsun?

 

   Faruk Özlü ‘Çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz’ diyorsun ya, ben mal varlığımı açıklayacağım. 2002’den bu yana http://C.başkanları, B.bakanlar, bakanlar, Bld. başkanları, vekiller, B. meclis üyeleri de açıklasın. Kimin haram yediği ortaya çıksın. Hodri meydan!