Hafta sonu Nüfus Müdürlükleri açık tutulacak!

Düzcede İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı ve KPSS’ye girecek adaylar için hafta sonu açık tutulacak.

Hafta sonu Nüfus Müdürlükleri açık tutulacak!
3.09.2020 - 15:45
840

   Düzce'de İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı ve KPSS’ye girecek adaylar için hafta sonu açık tutulacak.

 

   5 Eylül tarihinde yapılacak olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavına (İOKBS) katılacak öğrencilerden, nüfus cüzdanını veya T.C. Kimlik kartını kaybeden adayların T.C. Kimlik Kartı başvurularının alınması amacıyla, 5 Eylül tarihinde Cumartesi günü 07:00-12:00 saatleri arasında Düzce, Merkez İlçe ve bağlı tüm İlçe Nüfus Müdürlükleri açık tutulacak.

 

   6 Eylül tarihinde ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılacak olan 2020-Kamu Personeli Seçme Sınavına (2020-KPSS) katılacak adaylardan, nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adayların taleplerinin yerine getirilebilmesi amacıyla, 6 Eylül Pazar günü 07:00-14:30 saatleri arasında sınav merkezinin bulunduğu Düzce Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü açık tutulacak.