Çilimli de esnaf ziyareti yaptılar...

Esnaf ziyaretlerine, İl Yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Demet Boşver ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Dilara Kefeli ve yönetim kurulu üyeleri, Çilimli İlçe Başkanı Yaşar Akar ve yönetim kurulu üyeleri İle teşkilat mensupları katıldı

Çilimli de esnaf ziyareti yaptılar...
17.03.2021 - 17:33
836

Esnaf ziyaretlerine, İl Yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Demet Boşver ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Dilara Kefeli ve yönetim kurulu üyeleri, Çilimli İlçe Başkanı Yaşar Akar ve yönetim kurulu üyeleri İle teşkilat mensupları katıldı.

Çalışma ile ilgili olarak İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, “Esnafımızın ve vatandaşımızın yaşadığı sıkıntıları dinlemek, taleplerini dile getirmek ve çözüme katkı sunmak adına bu hafta da Çilimli ilçemizdeyiz. Geleceğe dair umutları azalan, ekonomik ve tüketime dair ülke bazında süre gelen plansızlık sebebi ile geçim sıkıntısı çeken vatandaşımıza moral vermeye, milletçe bu sıkıntılı günleri aşacağımıza dair kararlılığımızı ifade etmeye devam ediyoruz. Her derdin dermanı vardır, yeter ki emanet ehline teslim edilsin  ” dedi.

İyi Parti Düzce Teşkilatının ilçe, mahalle ve köy ziyaretlerini aralıksız biçimde sürdüreceği öğrenildi.


Editör: B. Zengin