BAŞKAN ÖZLÜ'DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, bir kez daha 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmanın sevinç ve huzuru içinde olduklarını ifade etti.

 BAŞKAN ÖZLÜ'DEN RAMAZAN AYI MESAJI
12.04.2021 - 17:59
504

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, bir kez daha 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmanın sevinç ve huzuru içinde olduklarını ifade etti. Tüm insanlığın huzurlu ve sağlıklı bir Ramazan geçirmesini dileyen Başkan Özlü, Ramazan ayında da pandemi tedbirlerine sıkı şekilde uyulması gerektiğini hatırlattı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Özlü, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Kardeşliğe, birlik ve beraberliğe, sevgiye, saygıya, paylaşmaya, merhamete ve birbirimizi daha iyi anlamaya en fazla muhtaç olduğumuz anda 11 ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’na kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan, bir hasat mevsimidir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi de bu aydadır. Ramazan Ayı, nefislerimizi terbiye edeceğimiz, güzel hasletler kazanacağımız, manevi duygularımızın daha fazla arttığı Rahmet ve bereket dolu bir aydır. Bu ayda daha fazla iyilik ve daha fazla fedakârlık yaparak Rabbimizin rızasını kazanmayı diliyoruz" dedi.

 

"RAMAZAN AYI SAĞLIK GETİRSİN"

Pandemi nedeniyle Ramazan ayını buruk bir şekilde karşıladığımızı, ancak hizmetlerin aksamadan devam edeceğini hatırlatan başkan Özlü; "Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle buruk bir şekilde de karşıladığımız Ramazan ayında, belediye olarak tüm ekiplerimizle sahadaki yerimizi alarak Düzcelilerin yanında  olmaya devam edeceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmetlerimizi ulaştırmada hiçbir sorun yaşamayacağız. Ramazan ayı boyunca alınan pandemi tedbirlerine en sıkı şekilde uymaya devam etmeliyiz. Cenabıhak bizleri Ramazan'a eriştirdiği gibi sıhhat ve afiyetle bayrama da eriştirsin.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Düzceli hemşehrilerimin Ramazan ayını tebrik ediyor, 11 ayın sultanı bu ayın gelenek ve göreneklerimizi, fazilet ve hasletlerimizi koruyup daha güzel yaşama ve yaşatmaya vesile olacağına inanıyor, şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.


Editör: B. Zengin