KENT ESTETİĞİ PROJESİNDE İLK ETAP BAŞLIYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün “tam kapanma sürecini en iyi şekilde değerlendireceğiz” açıklamasının ardından Kent Estetiği Projesi için çalışmalar başladı. Düzce Belediyesine bağlı ekipler, proje kapsamında İstanbul Caddesi üzerinde yapılacak çalışmanın ön hazırlıklarına yönelik tabelaların sökümüne başladı.

 KENT ESTETİĞİ PROJESİNDE İLK ETAP BAŞLIYOR
1.05.2021 - 11:31
649

Düzce Belediyesi, Kent Estetiği Projesinin ilk etabı için düğmeye bastı. 29 Nisan 17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak olan tam kapanma ile birlikte harekete geçen Düzce Belediyesi, projenin hayata geçmesi için hızlı bir şekilde çalışmaya başladı.

 

Bu kapsamda, Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından cadde üzerindeki tabela ve direkler kaldırılırken, ilgili diğer kurumlarca da elektrik direkleri sökülerek caddede üst yapı çalışmalarının başlaması hazır hale getirilmiş olacak.

 

CADDE ÜST YAPIYA HAZIRLANIYOR

Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince, İstanbul Caddesi boyunca yapılacak olan söküm işlemlerinin ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise vatandaşları ve esnafları mağdur etmemek için tam kapanma fırsata çevrilecek. Ekipler caddedeki asfalt ve kaldırımların söküm işleminin ardından zemine beton dökülerek, kaldırım taşlarının döşenmesi için zemin hazırlanmış olacak. 

 

DÜZCE’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Kent Estetiği Projesinin birinci etabına tam kapanmayı fırsat bilerek başladıklarını kaydeden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Vatandaşlarımızı ve esnafımızı mağdur etmemek için sokağa çıkma kısıtlaması varken çalışmayı başlatma kararı aldık. Ekiplerimiz, caddede yapılacak olan tüm düzenlemeler için çalışmalarını aralıksız sürdürecek. Düzce’nin çehresini değiştireceğiz. Sözümüzü tutuyoruz. Kentin gözbebeğinde hummalı bir çalışma başlayacak. Birinci etap çalışmalarımız tüm hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

 

Editör: B. Zengin