Modern İtfaiye Binası Düzce'ye Yakışacak

Çoban mevkiinde yapımı devam eden bölgenin en modern itfaiye istasyonu inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyor. 2 Bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilen yeni istasyonun tamamlanmasının ardından, olası vakalarda Düzce'nin her bölgesine 7 dakikada müdahale edilebilecek.

 Modern İtfaiye Binası Düzce'ye Yakışacak
7.05.2021 - 21:04
620

Her geçen gün yeni teçhizat,  araç ve gereçler ile itfaiye teşkilatını güçlendiren Düzce Belediyesi Çoban mevkiinde inşa edilen yeni hizmet binasının tamamlanmasının ardından gücüne güç katacak. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün önemle üzerinde durduğu İtfaiye teşkilatının hem fiziki şartlarının iyileştirilmesi hem de bölge ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla çalışmalar hızla devam ediyor.

 

KABA İNŞAAT 4 AYDA TAMAMLANDI

2 Bin 400 metrekare alan içine inşa edilen yeni İtfaiye binasının kaba inşaatı 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlanırken inşaatın ince işçiliğine geçildi.  Yeni hizmet binasının tamamlanması ile itfaiye ekiplerinin olası vakalara çok kısa sürede müdahale etmesi hedefleniyor. Can ve mal kaybının önüne geçmek amacıyla,  Çoban mevkiinde yükselen İtfaiye binasının iş bitirme süresinin belirlenen zamandan çok daha önce hizmete gireceğe öngörülüyor.


Editör: B. Zengin