Öğretmenliğin Kutsallığını Bir Kez Daha Gösterdi

Yığılca’nın Kırık Köyü İlkokulunda öğretmenlik yapan Metin Aydemir, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından ötürü uzaktan eğitimin devam ettiği süreçte öğrencilerini yalnız bırakmayarak, haftanın belirli günleri ziyaret ederek kitap hediye etti.

Öğretmenliğin Kutsallığını Bir Kez Daha Gösterdi
29.05.2021 - 13:39
1035

Türkiye genelinde olduğu gibi Düzce’de de uzaktan eğitime geçildiği süreci en iyi şekilde değerlendirip öğrencilerinin eğitimi adına anlamlı çalışmalar yapan Yığılca Kırık Köyü ilkokulu sınıf öğretmeni aynı zamanda Düzce’nin yetiştirdiği Tarihçi-Yazar Metin Aydemir, her hafta öğrencileri evinde ziyaret ediyor.

Ziyaret sırasında öğrencilere moral amaçlı ve geleceğe emin adımlarla hazırlanma adına hikaye kitabı ve çeşitli hediyeler veren Aydemir, şunları söyledi;

“Düzce’mizde eğitim adına her türlü koşullara rağmen öğrencilerin, öğretmen ve okuldan soğumamalarını sağlanmaya çalışıyoruz. Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılmış olan "Öğretmenim Yanıbaşımda Kitabım Başucumda" projesi kapsamında her zaman ve her yerde çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlama çabalarımız devam edecek. Yapmış olduğumuz çalışmanın gerek öğrencilerimiz gerekse de aileleri nezdinde ki geri dönüşleri bizleri daha da motive ediyor. Onların mutlulukları, sevinçleri ve okuma istekleri bizleri de onlar kadar mutlu ediyor. Bizler öğretmeniz ve vazifemizin gereğini yerine getiriyoruz” dedi.


Editör: B. Zengin