İstişare ve Planlama Toplantısı Gerçekleştirildi!

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla gerçekleştirilen “İstişare ve Planlama Toplantısı “Düzce Mutfak Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İstişare ve Planlama Toplantısı Gerçekleştirildi!
4.10.2021 - 17:57
Kaynak: İHA
434

   Geçtiğimiz aylarda Ekonomi Gazetecileri Derneği tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen Türkiye Ekonomiyi Konuşuyor isimli programa konuk olan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, tüm Ekonomi Gazetecilerini Düzce’ye davet etmişti. 

   Gerçekleştirilen istişare ve planlama toplantısına; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Türkan, Özkan Çakır, Yalçın Top, Genel Sekreter Vekili Mürvet Gül Turhan, Genel Koordinatör Tuncay Yüksel, Eğitim ve Kalite Sorumlusu Vildan Yılmaz, Türkiye Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kenan Sertalp, Yönetim Kurulu Üyesi Melek Çubuk, Yönetim Kurulu Üyesi Şener Meral, Genel Koordinatör Demet Kalendergil, Ekometre Gazetesi Medya Genel Müdürü Sema Sertalp katılım sağladı.

   Toplantıda, Düzce’deki Organize Sanayi Bölgeleri’nin durumu, 5084 sayılı teşvik kanunun getirdikleri, Mesleki Eğitim çalışmaları, Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliği çalışmaları, Tarımsal kalkınma, tarımsal teknoloji, sürdürülebilir tarım uygulamaları, Düzce Kabağı tanıtım ve nihai ürün çalışmaları, 2021 Düzce Turizm Yılı faaliyetleri, Sanayi Tesisleri konusunda seçicilik, Endüstri 4.0 ve Dijitalleşme çalışmaları konuları hakkında görüşlerini ifade etti. geleneksel ve tamamlayıcı tıbbi ürünler üretim merkezi bünyesinde gıda takviyesi ve kozmetik sektörlerine yönelik hem ürün geliştirme, hem de üretim faaliyetleri yürütmek amacıyla Düzce Valiliği, Düzce Üniversitesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol kapsamında, Düzce ekonomisine katkı sağlamak ve tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliğini teşvik etmek amacıyla kurulan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi hakkında bilgiler verildi.

   Toplantı’nın devamında, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Ekonomi Gazetecileri Derneği Heyeti, 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yle de istişare gerçekleştirdiler.

   Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak ve Ekibine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

   Toplantı sonunda, Düzce’nin yöresel ürünleri ile Üniversite tarafından özel olarak geliştirdiği tıbbi ürünlerden oluşan hediye paketi takdim edildi.


Editör: B. Zengin