BU YOL D-100 TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK!

Düzce Belediyesi Kuzeybatı Çevre Yolu’nu Hal Kavşağına bağlayacak olan 5 kilometrelik yolda çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Fen Lisesi ile Hal Kavşağı arasında bulunan Bin 560 Metrelik kısmındaki asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Bölgede inceleme de bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, hizmete açılan yeni yolun şehrin trafik yükünü hafifleteceğini söyledi.

BU YOL D-100 TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK!
19.11.2021 - 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
644

   Düzce Belediyesi, şehrin trafik yükünün hafifletilmesi adına alternatif güzergahların hayata geçirilmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kuzeybatı Çevre Yolunu Hal Kavşağına bağlama çalışmalarının devam ettiği Fen Lisesi ile Hal Kavşağı arasındaki  Bin 560 metrelik yolun asfaltlama işlemi tamamlandı.

   Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından alt yapıya yönelik, su, yağmurlama ve kanalizasyon hatlarını tamamlamasının ardından kısa süre önce Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol düzeltme ve asfaltma çalışmalarına geçilmişti.

 

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

   Bin 560 metrelik kısımda bitirilen çalışmaları Fen İşleri Müdürü Okan Kaltuğ ile birlikte inceleyen Başkan Özlü, “Kuzeybatı Çevre Yolunu Hal Kavşağına bağlayacak olan ikinci etapta çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.  Yolun tamemen bitirlimesi ile birlikte çok büyük bir açığı daha kapatarak trafik sirkülasyonunu şehir merkezinde bir nebze olsun hafifletmiş olacağız.  Aynı zamanda hava kirliliği ile mücadelemize de büyük katkı sağlayacak” dedi.

HİZMETE GİRDİ

   Fen Lisesi ile Hal Kavşağı arasında kalan Bin 560 metrelik bölümde çalışmaların tamamlandığını söyleyen Başkan Özlü, “Ekiplerimiz tarafından yapılan öz verili çalışmalarla asfaltlama işlemi kısa sürede tamamlanan yol, gece saatlerinden itibaren halkımızın hizmetine sunuldu. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


Editör: B. Zengin