BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLUYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından başlatılan eğitim atağı şehrin dört bir yanında devam ediyor. Bir yandan yeni okul inşaatlarının devam ettiği şehrimizde bir yandan da yeni kütüphaneler kazandırılıyor. Şehrin en önemli kültür-sanat ve eğitim yatırımlarından biri olan Uzunmustafa Mahallesindeki "Konak Kafkas Park Sabiha Ulusoy Kütüphanesi" de hızla yükseliyor.

BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLUYOR
12.08.2022 - 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
545

Eğitim konusundaki hassasiyeti ile bilinen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün başlattığı eğitim yatırımları eş zamanlı olarak devam ediyor. Önemli eğitim projelerinden biri olan; eğitimin yanısıra, kültürel ve sanatsal etkinliklerin arttırılması için Uzunmustafa Mahallesinde yapımına başlanan Konak Kafkas Park Sabiha Ulusoy Kütüphanesi hızla yükseliyor. Nobel Farma A.Ş. tarafından yapılan, mevcut yeşil alan ile uyumlu projelendirilen kütüphane de beton kolonlar yükselirken diğer taraftan da zemin çalışmaları sürdürülüyor.

 

HİZMETTEN HİZMETE KOŞUYORUZ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 4 bin 600 metrekare alan üzerinde yapılan kütüphanenin kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirterek, “Allah’a şükürler olsun hizmetten hizmete koşuyoruz. Bir çok vizyon projemizi hayata geçiriyor ve şehrimizi kültürel manada da bir üst lige taşıyoruz. Sabiha Ulusoy Kütüphanesi de bu projelerimizin biri olarak Uzunmustafa Mahallesinde eski Konak Gazinosunun bulunduğu alanda yükseliyor. Düzce’ye yönelik bir hayalimizi daha hayata geçiriyor olmaktan dolayı mutluyuz.” dedi.


Editör: B. Zengin