2024 MALİ BÜTÇESİ ONAYLANDI

Düzce Belediye Meclisi, Kasım ayı 3. Birleşimi başkanvekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında toplandı. Üç gündem maddesinin görüşüldüğü birleşimde Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2024 yılı Belediye Bütçesi ile 2024 yılı Gelir-Ücret Tarifesi ve Evsel Katı Atık Tarife Raporu meclise sunuldu.

2024 MALİ BÜTÇESİ ONAYLANDI
17.11.2023 - 20:11
Kaynak: Haber Merkezi
89

Düzce Belediye Meclisi Kasım ayı meclis toplantıları 3. Birleşim ile sona erdi. Başkanvekili Hüdaver Gösterişli Başkanlığında yapılan birleşimde Düzce Belediyesinin 2024 yılı mali bütçesi ve gelir-gider denk bütçesi 2 Milyar 275 Milyon TL olarak onaylandı.

Yurtiçinde meydana gelebilecek deprem, sel, yangın gibi afet ve olağanüstü hallerde, afet bölgelerine aynı ve nakdi yardımda bulunulabilmesi amacıyla 1 Milyon lira kullanması için yetki verilmesinin de görüşüldüğü toplantıda yeni yılla birlikte yolcu taşıma ücretlerinde herhangi bir artışa yapılmadı.

Mesken ve ticarethanelerde kullanılan su ücretlerine yüzde 20 oranında zammın da yapıldığı bütçe uygulamasına 1 Ocak 2024 tarihi itibarıyla geçilecek.

Meclisin bir sonraki toplantısı 4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 18.00'da yapılacak.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız