Çevre Sorunları ve Kalite Uygulamaları Hakkında Söyleşi Düzenlendi

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Çevre Sorunları ve Kalite Uygulamaları” adlı söyleşide çevre sorunlarının kalkınmaya ve iyileştirme faaliyetlerine etkisi anlatıldı.

Çevre Sorunları ve Kalite Uygulamaları Hakkında Söyleşi Düzenlendi
18.12.2023 - 19:59
Kaynak: Haber Merkezi
142

Sosyal Bilimler MYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin moderatörlüğünü Öğr. Gör. Dr. Buşra Kesici gerçekleştirdi. “Belediyecilikte Çevre Politikaları”, “Sürdürülebilir Kalkınma” ve “Sürekli İyileştirme Faaliyetleri” konu başlıklarının ele alındığı söyleşide Düzce Belediyesi’nde görev yapan Çevre Mühendisi Gülbahar Şahin bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Özellikle atık yönetimi uygulamalarına detaylı olarak yer verdiği sunumunda Gülbahar Şahin; belediyecilikte çevre politikaları, sürdürülebilir yaşam koşullarında bireylerin yükümlülükleri, atık yönetimi ve bertarafı konularında tarafların yapmaları gereken uygulamalar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız