ÖZLÜ: VERDİĞİMİZ HER SÖZÜ YERİNE GETİRİRİZ

Koçyazı Mahallesi Metek Toki konutlarında yaşayan vatandaşlarla çadır toplantısında bir araya gelen Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, “Verdiğimiz her sözü yerine getiririz. AK Parti’ye ve bize güvenin. Bu şehri Türkiye’nin en gelişmiş 10 şehri arasına sokmaya kararlıyız” dedi.

ÖZLÜ: VERDİĞİMİZ HER SÖZÜ YERİNE GETİRİRİZ
26.02.2024 - 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
101

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Metek TOKİ sitesinde kurulan çadırda seçmenlerle buluştu. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman’ın da eşlik ettiği çadır toplantısında seçmenlere hayata geçirdiği ve yeni dönem için hazırladığı projelerden söz eden Başkan Özlü, güçlü destek istedi. 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde pandemi salgını, sel ve deprem afetlerine rağmen 20 yıllık iş yaptıklarını ifade eden Özlü, çok çalışarak yapılamaz denilen birçok projeyi gerçekleştirdiğini söyledi. “Yaptığımız her iş birinci sınıftır. Biz asla kalitesiz bir iş yapmayız. Verdiğimiz her sözü de yerine getiririz. AK Parti’ye ve bize güvenin” diye konuşan Özlü, “Bu şehri Türkiye’nin en gelişmiş 10 şehri arasına sokmaya kararlıyız. Bu maksatla belediyenin görevleri arasında olmayan işler de yapıyoruz. Bu şehrin tüm sorunları bizim sorunumuzdur, derdimizdir, görevimizdir. Okullar yapıyoruz, hastane yapmak için yer tahsis ediyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde çok güzel işler yapacağız. Bu projeleri inşallah sizlerin desteği ile tamamlayacağız. Sizlerden güçlü bir destek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

KEŞİR: DÜZCE’NİN EVLADINA DESTEK OLUN
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise, son 5 yılda Düzce’yi büyükşehirler ile yarışır bir il yapma yolunda gösterdiği gayretten dolayı Başkan Faruk Özlü’ye teşekkür etti. Özlü’nün savunma sanayiindeki ve sanayi bakanlığındaki tecrübelerinin Düzce’ye hizmet olarak geldiğini vurgulayan Keşir, “Sayın Başkanımız Dr. Faruk Özlü, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız belediyecilik düsturunu son 5 yıldır Düzce’ye kazandırmak için gece gündüz çalıştı. Düzce’nin çehresi değişmeye başladı. Kadın erkek, genç yaşlı ve çocuk herkese dokunan hizmetleri var. Faruk Özlü kendine değil, kentine çalışan başkan. Burada gördüğünüz kadrolar Düzce için çalışan kadroların bir kısmı. Bizim bütün amacımız taş üstüne taş koymak. Bugüne kadar kim hizmet ettiyse onlara da şükran duyuyoruz. Ancak siyaset kendine çalışma yeri değildir, milletine ve kentine çalışma yeridir. Biz ne aday adayları, bu işi yapmaya kalkan ne kişiler gördük. Hatta öyle adaylarımız var ki Düzce’de kendine oy kullanamayacak. İşte burada Düzce’nin evladı, burada doğmuş, büyümüş, okumuş, bu memlekete 30 yıl hizmet etmiş bir belediye başkan adayımız var. Yaptığı hizmetler ortada. Bu kadar çalışkan bir başkan Düzce’de gelmiş mi, bu kadar çok hizmet bu kadar kısa sürede yapılmış mı? Belediyecilik hizmet aşkı işidir. Sayın Faruk Özlü’nün son 5 yılda yaptıklarına bir bakın. Önümüzdeki 5 yılı ona emanet edin. Hizmet edeceklere, kentine çalışacaklara destek olun, oy verin” diye konuştu. 

ŞENGÜLOĞLU: PROJESİ, HESABI KİTABI OLMAYANLARA İTİBAR ETMEYİN
AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu da, Başkan Özlü’nün gününün 16 saatini Düzce’ye hizmet etmek için harcadığını ifade etti. Şengüloğlu, “Yapmış olduğu hizmetleri ve yapacağı hizmetleri kitaba bastıran başka bir aday göremezsiniz. Bu şu demek; yaptıklarımızı inceleyebilir, yaptıklarımızı görebilirsiniz, şayet yapamazsak da hesap sorabilirsiniz. Bu gerçek söz vermektir, hayal satmak değildir. Bu kitapta yer alan en basit projenin hesabı kitabı en az 3 ay öncesinden yapılmıştır. Üzerinde çok titiz çalışılan projeler var. En az 2 sene üzerinde çalışılan projeler var bu kitapta. Kamuoyunda birçok başkan adayı var, neler neler yapıyorlar. Proje yok, hesap kitap yok, kuru kuruya laf var. Bunlara çok itibar etmeyin. Eğer AK Parti belediyesi bir söz veriyorsa onu yapar” şeklinde konuştu. Coşkulu geçen program sonunda, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özlü, taleplerini de dinledi


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız