Düzce Üniversitesi Karabük Üniversitesi ile İş Birliği Protokolleri İmzaladı

Düzce Üniversitesi, Karabük Üniversitesi ile Sosyal Bilimler Festivali (SOSYALFEST) kurumsal paydaşlığı ve akademik alanda ortak yürütülecek çalışmaları içeren iki iş birliği protokolü imzaladı.

Düzce Üniversitesi Karabük Üniversitesi ile İş Birliği Protokolleri İmzaladı
28.02.2024 - 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
61

Protokolleri Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir imzalarken, Karabük Üniversitesi adına ise Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık imzaladı.

İlk protokol olan Sosyal Bilimler Festivali (SOSYALFEST) Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü, SOSYALFEST’in gerek yarışma aşamasında, gerekse alana yönelik atölye çalışmaları boyutunda festivalin kurumsal paydaşları tarafından atılacak adımları ve sunulacak katkıları içeriyor.

Akademik iş birliği alanında imzalanan ikinci protokol ise; her iki Üniversite arasında ön lisans ve lisans eğitimi-öğretimi, lisansüstü eğitim öğretim, bilimsel ve teknolojik araştırma-geliştirme projeleri ve Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali (SOSYALFEST) kapsamında yapılacak ortak çalışmalarla ilgili esasları kapsıyor.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, protokollerin iki Üniversitenin iş birliği imkanlarını daha da geliştirdiğini ifade ederek katkıları için Karabük Üniversitesi’ne teşekkür etti.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız