O YER İHALEYE ÇIKARILDI

Düzce Belediyesi, kamuoyunda çok tartışılan Hanımlar Lokali ile igili ihale kararı aldı. Lokalin İşletmeciliği Açık Teklif Usulü arttırma yöntemiyle 3 yıl kiraya verilecek

O YER İHALEYE ÇIKARILDI
3.09.2019 - 10:51
724

Düzce Belediyesi Hanımlar Lokali İşletmeciliği’ni, Açık Teklif Usulü arttırma yöntemiyle 3 yıl kiraya verecek. İhale, 12 Eylül 2019 günü saat 13.30’da Belediye Encümen Salonu’nda yapılacak.

 

Kamuoyunun yakından takip ettiği ve işlevi dışında bir partinin lokali gibi yönetildiği yönünde haberlere konu olan ve tartışmaları da beraberinde getiren Hanımlar Lokali, Düzce Belediyesi tarafından 3 yıl kira ile ihaleye çıkartıldı.

 

İhaleye katılacaklardan istenen belgeler ise şöyle; ikametgah belgesi, ticaret, sanayi ya da ilgili meslek kuruluşlarından alınmış belge, tüzel kişiler için noter tasdikli yetki belgesi, gerçek kişiler için noter tasdikli imza sirküleri, tebligat için adres beyanı, ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ve geçici teminatın ödendi belgesi, ihale dokümanının satın alındığına dair makbuz, Devlet İhale Kanunu’nda yasaklı olmadıklarına dair yazılı beyan olarak belirlendi.

 

İhaleye katılmak isteyenler teminatlarını ve yukarıda belirtilen belgelerini ‘ALINDI BELGESİ’ karşılığında ihale günü ve saatine kadar Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edebilecek.

İhaleden önce dileyenler ihaleye ilişkin şartnameyi mesai saatleri içerisinde Mali Hizmetler Müdürlüğünden ücretsiz görebilecek.

Düzce Belediye Başkanlığından yapılan ihale ilanı açıklamasının sonunda, ihaleye katılım için doküman satın alınmasının zorunlu olduğu ve ücretinin 50 TL olduğu da belirtildi.