DÜ TSO ile eğitim protokolü imzaladı!

Düzce ili ve bölgenin kalkınması için başarılı işlere imza atan Düzce Üniversitesi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası arasında yeniden lisansüstü eğitim protokolü imzalanarak her iki kurum arasındaki iş birlikleri daha da güçlendirildi.

DÜ TSO ile eğitim protokolü imzaladı!
12.09.2019 - 09:53
249

   Düzce ili ve bölgenin kalkınması için başarılı işlere imza atan Düzce Üniversitesiile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası arasında yeniden lisansüstü eğitim protokolü imzalanarak her iki kurum arasındaki iş birlikleri daha da güçlendirildi.

 

   Düzce TSO binasında gerçekleştirilen imza töreninde, iş birliği protokolünü Düzce Üniversitesiadına Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce TSO adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin imzaladı.

 

   Protokol, Düzce TSO’ya kayıtlı üye işletmelerin sahip ve ortakları,  Düzce TSO’da çalışan personellerin birinci derece yakınları ile Düzce ÜniversitesiEnstitüleri tarafından verilecek lisansüstü eğitimin yürütülmesine ilişkin esasları kapıyor. Eğitimin kapsamı, Enstitüler tarafından her akademik yılbaşında belirlenecek programlar doğrultusunda yürütülecek protokol ile Düzce TSO bünyesindeki çalışanlar, Düzce Üniversitesi’ninSosyal Bilimler, Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Güzel Sanatlar Enstitülerinde lisansüstü eğitim hakkına sahip oldu.

 

   Düzce Üniversitesiile Düzce TSO arasında ilk lisansüstü eğitim protokolü 2018-2019 Akademik Yılı’nda imzalanmıştı. 2019-2020 Akademik Yılı için tekrar imza altına alının protokol ile eğitim alanında iş birliğinin sürdürülebilir kılınması amaçlandı.