Sosyal Çalışma Programı sona erdi!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen, Düzcede Valilik koordinasyonunda yürütülen “Sosyal Çalışma Programı” kapsamında, yaz tatili süresince (3 ay boyunca), üniversite öğrencileri; bir yandan kamu kurumlarında toplumsal faydası olan işlerde çalıştı, diğer yandan da mesleki niteliklerini geliştirdi.

Sosyal Çalışma Programı sona erdi!
14.09.2019 - 10:14
289
   Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen, Düzce'de Valilik koordinasyonunda yürütülen “Sosyal Çalışma Programı” kapsamında, yaz tatili süresince (3 ay boyunca), üniversite öğrencileri; bir yandan kamu kurumlarında toplumsal faydası olan işlerde çalıştı, diğer yandan da mesleki niteliklerini geliştirdi.
 
 
   25-26 Haziran da İŞKUR tarafından başvuruları alınan öğrenciler, 8 Temmuz 2019 tarihinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarda çalıştı.
 
 
   Öğrencilerin çalışma süreçlerini değerlendirmek ve öğrencilerin programla ilgili düşüncelerini paylaşmak amacı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde farklı alan ve bölümlerde çalışan ve 30 Eylül 2019 tarihine kadar çalışacak olan üniversite öğrencileriyle toplantı düzenledi. Gerçekleştirilen toplantıda her bir öğrenci sosyal çalışma programının onlara neler kattığını ve yaşadıkları tecrübeleri paylaştı.
 
 
   Sosyal Çalışma Programı kapsamında çalışan öğrenciler için Muharrem Sancaklı Huzurevinde düzenlenen akşam yemeğinde; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İŞKUR İl Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü yetkilileri bir araya gelerek, öğrencilerin “Sosyal Çalışma Programı”ndaki süreçlerini değerlendirdi.