AK PARTİ GAZETECİLERLE İFTARDA BULUŞTU

AK Parti Düzce İl Başkanlığı Erguvan Tesisinde düzenlediği iftar programında, Düzce basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarına AK Parti 28. Dönem Milletvekili adayları tanıtıldı.

AK PARTİ GAZETECİLERLE İFTARDA BULUŞTU
15.04.2023 - 22:57
Güncelleme 15.04.2023 - 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
361

AK Parti İl Teşkilatı tarafından Erguvan tesislerinde düzenlenen iftar programına, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce Milletvekili Adayları Ercan Öztürk, Hakan Kuşçuoğlu, AK Parti ilçe başkanları ve Düzce ulusal ve yerelde görev yapan basın mensupları katıldı.

AK Parti Düzce İl Başkanlığı, gazeteciler ile iftar yapttıktan sonra basın açıklaması yaptı. Ak Parti Düzce İl Başkanı olan Hasan Şengüloğlu konuşmaya şöyle başladı; "Ramazan ayını idrak ediyoruz. Bu bayram bizim için hüzünlü bir bayram olacak. Asrın felaketini yaşadık. Depremzede ailelerimizle ilgilendik, yaralarını sarmaya çalıştık. Depremi çok iyi bir il olarak onların neler yaşadığını çok iyi biliyoruz. Onların acılarını dindirmek, yaralarını sarmak için elimizden geleni yaptık."

"Seçim çalışmalarına başladık" diyen Şengüloğlu; "Biz yaklaşık olarak 1 ay önce SKM’yi kurduk. Seçim çalışmalarına başladık. SKM öncesinde de sahayı hiç boş bırakmadık. Bir çok siyasi partiden önce sahaya indik. Düzce’yi 1 tur dolaştık. Bir aday adaylığı süreci yaşandı. Birbirinden kıymetli aday adayı arkadaşımız bu göreve talip oldu. İçlerinden 3’ü aday gösterildi. Diğer 51’i de seçim çalışmalarında bizlerle beraber. Buda bizim partimizin büyüklüğünün göstergesidir. Her biri sanki kendisi aday olmuşçasına, bizlerle beraber can siper hane çalışıyorlar. Bizler kısaca neler yaptığımızı anlatacağım. Merkezde 96 köyümüzde 134 ekiple birlikte 1280 ev ziyareti yaptık. 134 vatandaşımıza iftar konuğu olduk. 56 mahallemizde 98 ekiple 786 ev ziyareti yaptık. 98 vatandaşımızla iftar yaptık. Merkez ve köylerde toplamda 232 ekiple 2066 ev ziyareti ve 232 ev iftarı yaptık.  Aynı çalışmayı 7 ilçe 2 beldede 60 mahalle ve 182 köyümüzde de yaptık. Geçmiş dönem yöneticilerimizle, il genel meclis üyelerimizle diğer belediye meclis üyeliği yapan arkadaşlarımızla yoğun katılımlı iftar programı yaptık. Belli bir kısmını ziyaret ettik. Kurulduğundan bugüne kadar ki olan süreçte görev alan arkadaşlarımızı ziyaret etmeye başladık. Bunlardan 324’ünü ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimiz seçim sonrası devam edecek. STK’larımızı ziyaret ettik. Öğrencilerimizi ziyaret ettik. Sahurlar yaptık. Hastane, eczane ziyaretleri yaptık. 14 sahur programımıza 700 genç kardeşimizle birlikte sahur yaptık. Dün akşam biliyorsunuz Osman Gökçek aramızdaydı. 500 gencimizle birlikte Osman Gökçekle birlikte güzel bir sahur yaptık. Gençliğin teveccühü çok güzel. Her ne kadar kamuoyunda Z kuşağı diye ifade edilse de, sizden uzaklar denilse de asla öyle değil. Gençliğin teveccühü AK Parti’den, Cumhurbaşkanımızdan yana. Recep Tayyip Erdoğan’dan yana. Bu bizi çok mutlu ediyor. 51 aday adayımız, il, ilçe başkanlarımız, geçmiş dönem gençlik ve kadın kolları başkanlarımızı ziyaret ettik. Bütün teşkilat kademelerimizle birlikte sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayarak bu seçimden galip çıkacağız." dedi.

Şengüloğlu konuşmasını bitirdikten sonra sözü 28. Dönem AK Parti 3.sıra Milletvekili adayı Hakan Kuşçuoğlu'na verdi.  

Kuşçuoğlu konuşmasında şunları dedi; "1976 merkez ilçe doğumluyum. İlkokulu Fevzi Çakmak İlkokulu’nda, ortaokulu Atatürk Ortaokulu’nda, lise öğrenimimi de Ticaret Lisesi’nde tamamladıktan sonra çarşı merkezdeki baba iş yerimizde 3 kardeşimle ticarete başladık. Farklı sektörlerde faaliyetlerimiz var. 2002 yılında eşim Leyla Kuşçuoğlu ile evlendim. 3 evladımız var. Şuanda İktisat Fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim. Takribi 11 yıldan beri çok kıymet verdiğimiz AK Partimizin merkez ilçe başkanlığında yönetim kurulunda son 6 yıldır merkez ilçe başkanı olarak görev aldım. Teşkilattan gelen bir arkadaşınızım. Merkezde yaşayan, bir çok sorunu bilen. Teşkilatlarda ki görevlerinden dolayı mahalleleri, köyleri karış karış gezen bir arkadaşınızım. Allah nasip eder, Düzce halkı teveccüh gösterirse memleketimize kıymetli hizmetler yapmak istiyorum." 

Hakan Kuşçuoğlu konuşmasını tamamladıktan sonra 28. Dönem Ak Parti 2. sıra Milletvekili Adayı olan Ercan Öztürk; "Ben 20 yıldır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda çalışıyordum. Bu süreçte birlikte çalıştık. Hep birlikte çalıştık. Son 2 yıldır Aile, Sosyal Hizmetler İl Müdür olarak görev yapıyordum. Siyasette baktık genç il başkanı, genç merkez ilçe başkanı, genç il genel meclis başkanı var. Bize heyecan veren bir ekip kuruldu. Bizde Türkiye Yüzyılı vizyonu ile siyasete girmeye karar verdik. Başkanımın da bahsettiği gibi 54 birbirinden çok kıymetli aday adayı arkadaşımızla yarıştık. Birbirimizden daha iyi olduğumuz için değil ama görev bize tevdi edildi. Bizde yola çıktık. Biz bütün ömrümüzü gönüller kazanmaya adadık. Bu çaba ile Düzce sokaklarında olduk. Düzceliyim 1977 doğumluyum. 3 çocuğum var. İşletme Fakültesi mezunuyum. Allah izin verirse Düzceli hemşerilerimiz teveccüh gösterirse bizim sahada edindiğimiz tecrübe ile vatandaşlarımız yaptığımız konuşmalarda tespit ettiğimiz sorunları meclis çatısı altında düzeltmek için çaba göstereceğiz." dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir; "Çok genç dinamik bir ekip var. Hem takım kaptanımız il başkanımız, kadın ve gençlik kolları başkanımız, İl Genel Meclisi başkanımız. Sayın Belediye Başkanımız gençlere taş çıkartacak düzeyde bir belediye başkanı. Gençlerle birlikte çok heyecanlıyız. Düzce’ye hizmet etmeye devam etmek istiyoruz. 54 kıymetli aday adayı arkadaşımız vardı. Bu her seçimde Düzce’de yoğun ilgiyle devam etti. Her biri bu memlekete hizmet etmek için koşan insanlar. Bu nasip işi ve Ercan bey ile Hakan beyle Düzcelilerin karşısındayız." dedi.

28. Dönem 1. sıra Milletvekili adayı olan Ayşe Keşir konuşmasında son olarak şunları dedi; "Biz siyasetçiler her seçimi önemseriz. Ama bu seçim bize göre Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir seçim olacak. Hem içeride hem dışarıda yaşadığımız süreci siyasiler olarak çok farkındayız. Teşkilat kökenli olarak çok rahat söylüyorum. Bizim için seçimin bittiği gün bir sonraki seçimin hazırlıkları başlar. Biz hiçbir seçime son SKM takvimine göre çalışan bir parti değiliz. Bende sahada olan, sürekli hemşerileri ile birlikte olan bir milletvekili olarak geçtiğimiz seçimden bu yana sürekli sahayla iletişim halindeyim. Onlarla birlikte olmaya gayret eden bir kardeşinizim. Bu seçimlerin hem ülkemize hem ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Genç ekibe, bu ekiple birlikte 14 Mayıs akşamı saat 17.00’da AK Parti için başarıyla çıkacağımıza, Cumhurbaşkanımızı rekor oyla seçtireceğimize hem Cumhur ittifakı olarak vatan Milet Sevdalısı insanlar olarak 14 Mayıs ipi göğüsleyeceğimize inancım tamdır. Mensubu olduğum, takımıma olan güvencimle bunu söylüyorum." 

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü konuşma yaptı. Özlü konuşmasına şöyle başladı; "Ben bir soru ile başlamak istiyorum. Bu akşam aday tanıtımlarımız yapıyoruz. Ancak şu soruyu sormamız lazım. Bizim AK Parti olarak diğer partilerden ne farkımız var? Düzceliler, Türkiye’deki kardeşlerimiz AK Parti’ye oy versinler." 

"AK Parti’nin farkı var" diyen Özlü son olarak şunları söyledi; "Bizim 3 büyük farkımız var. AK Parti’nin farkı vardır. Bizim adaylarımız farklı. Diğer partilerin adaylarından farklı. Örneğin sayın Ayşe Keşir. Ankara’yı en iyi bilen ve halen milletvekili olan bir kardeşimiz. Düzce’nin Ankara’da ki gücü Ayşe Keşir’dir. Diğer partilere bakın. Ayşe Keşir kadar Ankara’yı bilen, Ayşe Keşir kadar Ankara’da güçlü olan bir aday yok. Diğer adayımız fakir fukara dostu. Düzce’de ne kadar fakir, fukara varsa Ercan bey hepsine bir kez, birkaç kez dokunmuştur. Yardımcı olmuştur. Anket yapın ve sorun. Ercan Öztürk kimdir deyin. Mutlaka Ercan Öztürk’ü tanıdıklarını ve kendilerine yardımcı olduğunu söyleyeceklerdir. Bakın Hakan Kuşçuoğlu. Esnaf ve sanatkar dostudur. Esnaftır, iş insansıdır. Temsil noktasında ne iyi takım AK Parti’nin takımıdır. Ankara’da gücü olan, fakir fukaranın yanında olan, esnafın yanında olan bir ekip oluşturduk. Bu adaylar diğer partilere fark atan adaylardır. İkinci konu AK Parti’nin oluşturduğu irtifaktır. Cumhur ittifakıdır. Türkiye’de iki kişi anlaşamıyor. İki kişinin anlaşamadığı ülkede 7 kişi nasıl anlaşacak. Bilinmeyen ortaklar var. Bunların anlaşması mümkün değil. Böyle ittifak karakolda biter. Umut vaat etmeyen, istikbal vaat etmeyen alternatiflerin pelinde koşmayalım. Bunların tek çılgın projesi Recep Tayyip Erdoğan’ı göndermek. Başka projeleri yok. Üçüncü sebep, Türkiye üzerine hayalleri ve projeleri olan tek parti AK Parti’dir. Bugüne kadar kronik hale gelen sorunları çözen parti AK Parti’dir. EYT sorunu, asgari ücret sorunu çözüldü. Onlarca konu sayabilirim. 2053, 2071’e dair projeleri olan tek parti AK Parti’dir. Bu seçimde AK Parti’ye destek olmanızı, AK Parti adaylarını desteklerinizi istiyoruz. Her bakımdan alternatiflerine fark atan isimler. Bu seçimde Ak Parti olarak büyük bir başarı elde etmenin hisleri içerisindeyim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum."

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız