YÜZLERCE DÜZCELİ DEV EKRANLARDA MAÇI İZLEDİ

Düzce Belediyesi, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında namaglup şekilde finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımızın şampiyonluk maçı için Millet Bahçesi ve Bahçeşehir Yeşil Vadi de dev ekran kurdu. Genci yaşlısı yüzlerce Düzceli, tek yürek olarak destek verdiği filenin sultanlarının galibiyeti ve Avrupa Şampiyonluğunu coşku içerisinde kutladı.

YÜZLERCE DÜZCELİ DEV EKRANLARDA MAÇI İZLEDİ
4.09.2023 - 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
179

Düzce Belediyesi, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda finale çıkan Türkiye’nin mücadelesini iki farklı noktaya kurduğu dev ekranlardan yayınladı.

Şehir merkezinde bulunan Millet Bahçesi ile Bahçeşehir Bölgesi Yeşilvadi etkinlik alanında kurulan ekranlarda yüzlerce sporseverin takip ettiği final karşılaşması heyecan içerisinde izlendi.

Şampiyonluk mücadelesinde Sırbistan ile karşılaşan filenin sultanlarına destek veren Düzceliler, özellikle son sette büyük heyecana sahne olan mücadele de maçın en değerli oyuncusu seçilen ve attığı 41 sayı ile yıldızlaşan milli sporcu Melissa Vargas’ın aldığı son sayı ile büyük coşku yaşadı.

Düzceli sporseverler, mücadeleden 15-13 galip ayrılarak setleri 3-2 kazanarak tarihinde ilk Avrupa Şampiyonluğunu elde eden A Milli Kadın Voleybol Takımımızın başarısını kıyasıya kutladılar.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız