Düzce'de Zincirleme Kaza

TEM Otoyolu Düzce gişeler mevkiinde 2 tır, 1 kamyon ve 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza sebebi ile yol kısmen trafiğe kapandı.

Düzce'de Zincirleme Kaza
27.04.2023 - 19:17
Kaynak: Haber Merkezi
346

Kaza TEM otoyolu Düzce gişeler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bolu’dan Kocaeli istikametine seyir halinde olan O.A. idaresinde ki 66 FH 730 plakalı Ford kamyon, sağanak yağış sebebi ile direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyir halinde olan H.U. idaresindeki 55 DU 444 plakalı Volkswagen marka otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan otomobil ve kamyona aynı istikametten giden 2’si tır 4’ü otomobil 6 araç daha çarptı. Kazada N.E. yaralanarak hastaneye kaldırılırken, başka bir araçta bulunan O.Ö. ise uzun süre kazanın şokunu üzerinden atamadı. Zincirleme trafik kazasının meydana geldi İstanbul istikameti, kısmen trafiğe kapandı. Trafik ekiplerinin müdahalesi ile tek şeritten açıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız