Düzce Rota Haber'in 7 'nci yaşını kutladılar

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce Rota Haber Sitesinin kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesaj yayımladılar.

Düzce Rota Haber'in 7 'nci yaşını kutladılar
6.01.2022 - 19:38
Kaynak: Haber Merkezi
725

Düzce Rota Haber sitesinin 8’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin birer kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Özlü mesajında şu ifadelere yer verdi;

01 Ocak 2015 tarihinde Düzce gazeteciliğine yeni bir soluk getiren, görülmeyeni gören, araştırmacı gazetecilik anlayışıyla yeni rotasına başlayan Düzce Rota Haber Portalı, objektif ve ilkesel gazetecilik çizgisiyle ilimizin önemli basın-yayın kuruluşlarından biri olmuştur.

Yerel basının yanı sıra küresel konuları da korkusuzca irdeleyen makaleleri ve güçlü basın etiği ile 7’nci yaşına erişen Düzce Rota Haber Portalı nezdinde; sizi ve bünyenizde çalışan emekçi kardeşlerimi kutluyor, haber portalının aynı istikrar ile yayın hayatına devam etmesini diliyorum.”

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ise yayınladığı mesajında, şunları kaydetti;

“Basın kuruluşları toplumu bilinçlendiren, ülkenin büyümesi ve gelişmesinde büyük bir role sahiptir. Haber Sitenizin de bu bilinç ve anlayış içerisinde 7 yıldan buyana yapmakta olduğu faydalı ve başarılı hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Kuruluşundan bu yana ilimiz basın sektörüne öncülük eden ve sıra dışı haberlerle okura farklı bir habercilik anlayışı yaşatan Düzce Rota Haber Sitesi çıktığı yolda belirlediği yenilikçi, dinamik, saygın, cesur gazetecilik rotasında durmadan ilerliyor.

Tüm kesimlere tarafsız kalarak doğru ve ilkeli habercilikten asla ödün vermeyen Düzce Rota Haber Sitesi, 7 yıllık süreçte çok zorlu koşullarda halkın sesi ve nefesi olma çabasının içindedir.  Düzce yerel basınında pek çok konuda öncülük yaparak ilklere imza atmış ve halkın yararını gözeterek tutarlı yayınlarıyla her kesimin haklı beğenisini kazanmış olan Düzce Rota Haber Sitesi 7’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle tüm emeği geçenleri ve çalışanlarını kutlar, başarılarla dolu nice yıllar dilerim.”


Editör: B. Zengin