Keşir'den Ramazan Bayramı Mesajı

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Keşir'den Ramazan Bayramı Mesajı
1.05.2022 - 17:12
Güncelleme 1.05.2022 - 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
701

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “İçerisinde manevi güzellikleri barındıran bereket ve rahmet ayı Ramazan’ı uğurlarken, bayrama kavuşmanın mutluluk ve sevicini yaşıyoruz. Millet olarak hepimizi kaynaştıran, bütünleştiren, birlik ve beraberliğimizin en güzel ifadesi olan bayramlar, toplumsal huzurumuzun pekişmesine de katkıda bulunmaktadır.

Her bir ferdimiz için çok anlamlı ve özel günler olan bayramlarda her yaşımızda ayrı bir heyecan duyuyoruz. Bu kez heyecanımız ayrı, salgın sonrası ilk kez maskesiz, mesafesiz ziyaretlerimiz olacak; büyüklerimiz, akrabalarımız, komşularımızla buluşacak, hasret gidereceğiz. Kimsesi olmayanın kapısını çalacak, gönül alacağız. Bu erdemli davranışlar bizim medeniyetimizin en güzel, en önemli özellikleridir. Bunları yaşatmalıyız.

Tıpkı bu güzel bayram günleri gibi ülkemizin geleceği de parlaktır, aydınlıktır, sevinçlidir. Türkiye, tüm dünyanın ışıldayan yıldızıdır ve ilgi odağıdır. Her alanda artık ayağa kalkmış, başı dik bir Türkiye görüyoruz. Bu ülke, geleceğin en güçlü, en müreffeh ve özgür ülkesi olacaktır. Buna inancımız tamdır. Bu hedefe ulaşabilmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hükümetimiz ve devletimizin tüm organları canla başla çalışıyor. Sorunların üstesinden şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gelmeye devam edeceğiz. Yaşadığımız sorunları gösterip bizi umutsuzluğa, karamsarlığa itmek isteyenler oluyor. Onlara kulak asmayın. Ülkemiz, bayramlar kadar sevinçli bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerlemektedir.

Türkiye bugünlere yokluklar içerisinde verilen destansı mücadeleler sonucunda gelmiştir. Milletimizin ilham ve güç kaynağı bu ruhtur. Umutların filizlendiği, iyilik ve güzelliklerin yeşerdiği bayramlar, el ele vermenin, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin vesilesidir. Farklıklarımızı çatışma ve kavga nedeni olarak değil zenginlik kaynağı olarak görmeliyiz. Sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan Bayramı’nı böylesine bir anlayışın gelişmesi için fırsat bilmeliyiz.

Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bu özel günlerin insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”


Editör: B. Zengin