GÜMÜŞOVA'DAN HAKAN KUŞÇUOĞLU'NA TAM DESTEK

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Hakan Kuşçuoğlu, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde sahadan biran olsun ayrılmıyor. 

GÜMÜŞOVA'DAN HAKAN KUŞÇUOĞLU'NA TAM DESTEK
26.04.2023 - 21:08
Kaynak: Haber Merkezi
450

Seçim çalışmalarına Gümüşova’da devam eden Hakan Kuşçuoğlu çarşı ve esnaf ziyaretlerinde sıkılmadık el bırakmadı. Teşkilat üyeleri ile gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaş ile tek tek selamlaşarak sohbet eden Kuşçuoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.

Doğrusu Ak Parti mesajı veren Kuşçuoğlu "Biz bu davaya gönül verdik, durmadan yorulmadan çalışacağız. Gümüşovalı hemşerilerimize bize gösterdikleri yoğun ilgi ve muhabbetten dolayı teşekkür ederim." dedi.

Hizmete talip olduklarını anlatan AK Parti milletvekili adayı Kuşçuoğlu’nun vatandaşla samimi diyalogları takdir topladı.  Gümüşovalı seçmen AK Parti’ye destek sözü vererek, oy haklarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacaklarını belirtti.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız