BOĞAZİÇİ’NDEN AK PARTİ’YE TAM DESTEK

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BOĞAZİÇİ’NDEN AK PARTİ’YE TAM DESTEK
27.04.2023 - 18:53
Kaynak: Haber Merkezi
407

Keşir’in son durağı, merkeze bağlı Boğaziçi Beldesi'ydi. Kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti' ye destek istedi. Keşir daha sonra teşkilat mensuplarıyla birlikte belde esnafını ziyaret etti.

Hemşerilerinin çay davetlerini geri çevirmeyen Ayşe Keşir, sohbetlere de ortak oldu. Oyların neden AK Partiye verilmesi gerektiğini anlattı: "Dünya 5'ten büyüktür" diyen liderimiz, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile istikrar sürsün diye oylarınıza talibiz. Düzce’mizi, TBMM'de 3 vekille temsil etmek için desteğinizi istiyoruz.

Kapalı Pazar yeri ziyaretinde de aynı görüntüler hâkimdi. Pazar esnafı ve vatandaşlara hayırlı, pazarlar, bol kazançlar dileyen Keşir, tam destek sözü aldı.

AK Parti Boğaziçi Belde Başkanı Korhan Kara, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ve AK Parti teşkilatlarının tam kadro katıldığı programlar samimi sohbet ve görüntülere sahne oldu. Ziyaretler, akşam saatlerinde Yayla, Kabalak ve Kurtsuyu köylerindeki kahvehane ziyaretleriyle son buldu.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız