“14 Mayıs’ı Zaferle Taçlandıracağız”

AK Parti Düzce 3. Sıra Milletvekili Adayı Hakan Kuşçuoğlu kararlılık ve inançla 14 Mayıs zaferine yaklaştıklarını söyledi.  Seçim çalışmaları kapsamında temposunu hiç düşürmeyen Kuşçuoğlu Gölyaka ve Boğaziçi’nde halkla buluştu. 

“14 Mayıs’ı Zaferle Taçlandıracağız”
27.04.2023 - 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
481

Gölyaka halkının AK Parti’ye teveccühünün yüksek olduğunun altını çizen Kuşçuoğlu doğru adam vurgusu yaparak “Kararlılıkla, inançla, doğru adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.” dedi. 

Boğaziçi’nde esnafı ve pazaryerini ziyaret eden Kuşçuoğlu belde halkının 14 Mayıs’ı zaferle taçlandırmaya hazır olduğunu dile getirerek “Boğaziçi’nin kıymetli esnaflarıyla her daim bir ve beraber olamaya devam ediyoruz. Boğaziçi azim, kararlılık ve heyecanla 14 Mayıs’ı zaferle taçlandırmaya hazır! Boğaziçi’nden 14 Mayıs için sözümüzü aldık. Değerli Boğaziçi esnafımıza sıcak karşılama, samimi sohbet ve güzel temennileri için teşekkür ederim.” diye konuştu.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız