“14 MAYIS’TA TARİH YAZMAYA HAZIRIZ”

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Ercan Öztürk,  Düzce Üniversitesi’nin başarılı akademisyen kadrosu ve öğrencileri ile bir bilim yuvası olduğunu söyledi.

“14 MAYIS’TA TARİH YAZMAYA HAZIRIZ”
28.04.2023 - 21:46
Kaynak: Haber Merkezi
462

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için vekil adayları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Esnaf ve halk ziyaretleri yapan Ercan Öztürk, hedef ve projelerini Düzcelilere anlatıyor. 

Seçim gezileri kapsamında Düzce Üniversitesini ziyaret eden Ercan Öztürk, Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Taşkesen ile görüştü.  Öztürk’e AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve partililer de eşlik etti. 

Düzce Üniversitesinde açıklamalarda bulunan Öztürk, Düzce Üniversitesi’nin başarılı akademisyen kadrosu ve öğrencileri ile bilim yuvası olduğunu vurgulayarak “Ülkemizin geleceğine yön verecek başarılı akademisyen ve öğrencileriyle şehrimizin bilim yuvası Düzce Üniversitesi’ne ziyarette bulunduk. Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Ziyaretlerini mahalle gezileri ile sürdüren Milletvekili adayı Ercan Öztürk, Fatih Mahallesi, Yeni Mahalle ve Karahacımusa Mahallesinde vatandaşla buluştu. Öztürk “Gücümüzü milletimizden alıyor, hemşehrilerimizin dualarıyla Türkiye Yüzyılı için çalışıyoruz. Vatandaşımızın desteğiyle Güçlü Türkiye için 14 Mayıs’ ta tarih yazmaya hazırız.” dedi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız