DÜZCE’NİN EVLADINI BAĞIRLARINA BASTILAR

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Ercan Öztürk, 14 Mayıs seçimlerine yönelik gerçekleştirdiği saha çalışmaları çerçevesinde ziyaret ettiği Çay Mahallesinde davul zurna ile karşılandı. AK Partinin kuruluşundan itibaren her seçim döneminde AK Partiye gönül veren mahalle sakinleri Düzce’nin öz evladını bağrına bastı.

DÜZCE’NİN EVLADINI BAĞIRLARINA BASTILAR
8.05.2023 - 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
503

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Ercan Öztürk, 14 Mayıs seçim çalışmalarını, doğup büyüdüğü, havasını soluduğu, suyunu içtiği, sofralarına misafir olduğu, birlikte ağlayıp birlikte güldüğü Düzceli hemşehrileri ile el ele gönül gönüle sürdürüyor.

Hafta sonunda seçim çalışmalarına iyiden iyiye hız veren Öztürk, gün boyu gerçekleştirdiği ziyaretlerde Düzcelilerin kendisine gösterdiği içtenliği Çay Mahallesinde taçlandırdı. Mahalleyi ziyareti esnasında davul ve zurna eşliğinde sokakları gezen Ercan Öztürk, yol boyunca kendisine gösterilen ilgiye aynı samimiyetle karşılık vermeyi ihmal etmedi.

YENİ BİR DESTAN YAZACAĞIZ
Düzce’nin evladı sloganları ve alkışlar eşliğinde vatandaşlarla bir araya gelen Öztürk, “Bu akşam Çay Mahallemiz özelinde bir kez daha gördük ki, Düzce AK Parti diyor. AK kadrolara güvenini bir kez daha gösteriyor. Çalınan bu davullar 14 Mayıs’ta AK Partinin zaferinin bir nişanesi. 20 yıldır el ele gönül gönüle yürüdüğümüz bu yolda yeni bir destanı hep birlikte yine ve yeniden yazacağımızın göstergesi. Bizimkisi gönül kardeşliği güven birlikteliği. Bunu 5’li 6’lı 7’li her ne kadar masa ve odakları var ise hiçbiri anlayamaz.  Düzce için de Türkiye için de AK Parti var. Halkımızın teveccühleriyle var olmaya da devam edecek.” şeklinde konuştu.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız