MEŞALELER VE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİ İLE KARŞILADILAR

Yahyalar Mahallesinde sevgi gösterileri ile karşılanan AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Hakan Kuşçuoğlu, rekor oy sözü aldı. 

MEŞALELER VE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİ İLE KARŞILADILAR
8.05.2023 - 17:33
Güncelleme 8.05.2023 - 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
309

Seçim gezileri kapsamında AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ile kendi mahallesine giden Hakan Kuşçuoğlu, meşaleler ve havai fişek gösterileri ile karşılandı. 
AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Yahyalar Mahallesinde muhteşem karşılandıklarını söyledi. Sandıkları patlatacaklarının sözünü aldıklarını ifade eden Şengüloğlu ‘‘Yukarı Yahyalar Mahallesi ve sonra kendi mahallem olan Milletvekili adayımız Hakan Kuşçuoğlu’nun yaşadığı Yahyalar Mahallesinde heyecanlı bir akşam yaşadık.  Kendi mahallesindeki vatandaşı ile aynı mahallede olmak insana farklı bir heyacan veriyor. Çok coşkulu, çok muhteşem bir karşılama yaptılar. Bu bizi çok duygulandırdı. İnşallah 14 Mayıs akşamı zaferle taçlandıracağımız bir seçim olacağının sözünü verdiler. Sandıkları patlatacaklarını söyleyerek bizlere söz verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
AK Parti Milletvekili adayı Hakan Kuşçuoğlu, doğup büyüdüğü mahallesinde çok güzel karşılandıklarını belirterek “Yahyalar Mahallesi benim kendi mahallem. Muhteşem bir kalabalık ve coşku ile karşılandık. Tüm mahalle halkıma teşekkür ediyorum. Yüzde 70 in üzerinde bir oy oranımız vardı. İnşallah bu dönemde teveccühlerinin daha fazla olacağını inanıyoruz. Düzce’miz gibi Yahyalar Mahallemize teşekkür ederiz.  Hepsinden Allah razı olsun. 14 Mayıs akşamı hep birlikte aynı coşku ve heyecanla Türkiye Yüzyılına yürüyeceğiz inşallah. ” diye konuştu.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız