AK PARTİ SOKAKLARI BOŞ BIRAKMIYOR

AK Parti Düzce İl Başkanlığı’na ait seçim stantlarına ve AK Nokta aracına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. 

AK PARTİ SOKAKLARI BOŞ BIRAKMIYOR
12.05.2023 - 21:00
Kaynak: Haber Merkezi
331

Şehrin çeşitli yerlerine kurulan stantlar üye kaydı ve seçim propagandası yaparken, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyor. 

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri çerçevesindeki çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. AK Parti Düzce İl Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri tarafından şehrin çeşitli yerlerine seçim stantları kurularak üye ve bayrak dağıtımı yapılıyor. 

İstanbul Caddesi üzerine kurulan AK Nokta aracına ilginin çok yoğun olduğunu belirten, AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Celil Çelik, “Seçim startı verdiğimiz günden itibaren çok yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Görüldüğü üzere halkımızdan çok büyük bir talep var. Bayrak olsun, AK Partimize üyelik konusunda olsun. Sadece bugünden örnek verebilirsem, partimize 400’ün üzerinde üye yaptık. Sadece bugün için geçerli. AK Nokta aracımızda bugün bin ’in üzerinde bayrak dağıttık. Fakat vatandaşımızın bayrak talepleri halen devam ediyor. Bu seçimin bizim ve halkımız için gerçekten çok farklı olduğunu düşünüyoruz. Bunu burada vatandaşlarımızın ilgisinden anladık. Çünkü bayrak ve üyelik talepleri partimiz açısından bitmiyor. Yetiştirme konusunda gerçekten çok zorluk çekiyoruz. Türkiye Yüzyılı inşallah hayırlı olur.” dedi.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız