DÜZCE, TÜRKİYE YÜZYILINA HAZIR

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Düzce İl Başkanlığı, Türkiye Yüzyılının başlangıcını Düzce’den gerçekleştirdiği yürüyüş ile başlattı. On binlerce Düzcelinin katılım sağladığı kortej yürüyüşüne çevrede bulunan vatandaşlardan da büyük ilgi ve destek geldi.

DÜZCE, TÜRKİYE YÜZYILINA HAZIR
13.05.2023 - 19:41
Kaynak: Haber Merkezi
331

AK Parti Düzce İl Başkanlığı, seçim çalışmaları çerçevesinde tarihi seçime 1 gün kala vatandaşların da katılımıyla kortej yürüyüşü düzenledi. 

Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu alandan başlayan AK parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu başkanlığındaki yürüyüşe; Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Milletvekili adayları Ercan Öztürk, Hakan Kuşçuoğlu, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti il, ilçe, belde, köy, mahallelerdeki tüm teşkilat mensupları ile AK Parti’ye gönül vermiş on binlerce vatandaş katılım sağladı.
Anıtpark Meydanına kadar süren yürüyüş esnasında kendilerine gösterilen sevgi ve destek alkışlarını selamlayarak yola devam eden AK Partililer, ellerindeki Türk bayrakları ile parti bayraklarını da coşkulu şekilde sallayarak Türkiye Yüzyılına doğru dev bir adım atmış oldu.

AK Parti Gençlik Kolları üyelerinin dev Türk Bayrağı ile yürüyüşün başından itibaren attıkları sloganlar, korteji ilgi ile izleyen Düzceliler tarafından da ilgi ile izlenirken Anıtpark Meydanına ulaşılmasının ardından coşku en uç zirveye ulaştı.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız