CUMHUR, 28 MAYIS’A EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Cumhur İttifakı, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giden süreci en ince ayrıntısına kadar gözden geçirerek, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde halkın iradesinin sağlıklı şekilde sandığa yansıtılması için köy ziyaretlerini sürdürüyor.

CUMHUR, 28 MAYIS’A EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
20.05.2023 - 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
335

14 Mayıs seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla birlikte yaklaşık 2 aydır sürdürülen seçim çalışmalarına daha da yoğunluk veren Cumhur İttifakının Düzce paydaşları, mahalle mahalle köy köy ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla biraraya geliyor.

Bu kapsamda, 14 Mayıs seçimlerinin hemen akabinde biraraya gelen AK Parti, MHP, BBP, Yeniden Refah Partisi ile DSP ve Vatan Partisinden oluşan Cumhur İttifakı, hazırladıkları yol haritası ekseninde ilçe, belde ve köylere ziyaret gerçekleştirirken aynı zamanda ikinci tur seçimleri öncesinde sandığa yönelik bilgilendirmede bulundu.

Ziyaretler esnasında Türkiye Yüzyılının inşasında büyük önem arz eden Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istemeyi de ihmal etmeyen Cumhur İttifakı, halkın iradesinin sandığa yansıması için başta köyler olmak üzere tüm Düzce’yi dolaşmaya devam edecek.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız