CUMHURDAN, SEÇİME 6 KALA GÜMÜŞOVA’YA ÇIKARTMA

Cumhur İttifakı Düzce İl Başkanları, 28 Mayıs tarihinde ikinci turu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelilk saha gezilerini tüm hızıyla devam ettiriyor. Hafta sonunu boş geçirmeyen ittifak heyet, seçimlere 6 gün kala ilçe ziyaretleri çerçevesinde Gümüşova’da vatandaşlarla biraraya gelerek Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

CUMHURDAN, SEÇİME 6 KALA GÜMÜŞOVA’YA ÇIKARTMA
22.05.2023 - 21:54
Güncelleme 22.05.2023 - 21:59
Kaynak: Haber Merkezi
373

Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti, MHP, BBP, Yeniden Refah Partisi, DSP ve Vatan Partisi il başkanları, 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sürecini en iyi şekilde geçirebilmek için her anlarını vatandaşla iç içe gönül gönüle geçirmeye devam ediyor. 

Seçimlerde Düzce’den en büyük desteğin verilmesi noktasında ellerini taşın altına koyarak Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için tüm imkanlarını seferber eden ittifak ortakları hafta sonunda şehir merkezinde esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi. 

Türkiye’nin yeni dönemde büyük bir ivme ile yoluna devam edebilmesi ve TBMM’de verilen desteğin sağlıklı ve sorunsuz şekilde ilerlemesi adına Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin büyük öneme haiz olduğunu esnaf ve vatandaşlarla paylaşan ittifak heyeti, halkın iradesinin tecellisinin en önemli göstergesi olan sandığa gidilmesi vurgu yaptı.

Birlik beraberlik göstergesini her durum ve şart altında göstermekten çekinmeyen Cumhur İttifakı partileri, vatandaşların, başta kendilerine ve Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan’a gösterdiği teveccühten ötürü  teşekkürlerini iletti.

İttifak heyetinin haftanın ilk günündeki durağı ise Gümüşova İlçesi oldu. Düzenlenen ziyaret programına Cumhur İttifak’ı İl Başkanları yanısıra, AK Parti Milletvekili Ercan Öztürk ile Gümüşova Belediye  Başkanı Muharrem Tozan ve ittifak partisinin yöneticileri katıldı. Heyet, ziyaretinde ilk olarak ilçe merkezinde vatandaş ve esnaflarla buluştu. Ardından merkez mahalleler genelinde ziyaretler gerçekleştiren Cumhur İttifakı heyeti, Türkiye Yüzyılına yürüyüşün tüm hızıyla devamlılığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız