Şahin'den 19 Mayıs mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Örgütü Gençlikten sorumlu Başkan Yardımcısı Sueda Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Şahin'den 19 Mayıs mesajı
18.05.2021 - 18:31
955

CHP Düzce İl Örgütü Gençlikten sorumlu Başkan Yardımcısı Sueda Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı mesajında şunları kaydetti;

“Aziz vatanımızın işgale uğradığı bir dönemde şanlı Türk tarihinden ve asil milletimizden alınan güçle Samsun’da bağımsızlık meşalesinin yakılmasının üzerinden 102 yıl geçmiştir. Samsun’a ayak basan o irade, o kararlılık, o cesarettir bizi biz yapan. 19 Mayıs 1919, Türk Milletinin hürriyet aşkının ve sarsılmaz gücünün nişanesi olarak milletimize güç vermiştir. Bizlere gurur kaynağı olduğu kadar dünyadaki tüm işgale uğramış milletlerin örnek aldığı asil bir direniştir ve bağımsızlık hareketidir.

Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir gençlik yetiştirmek’ ideali ile Cumhuriyetimizin bütün kurum ve kurallarıyla laik, çağdaş, demokratik Cumhuriyet olarak Ulu Önder’imiz tarafından gençliğe emanet edilen bu değerlerin tamamına gençlerimizin sahip çıkacağını biliyoruz.

Milletçe haklı gurur ve mutluluğunu yaşadığımız bu özel günde vatan ve millet uğruna büyük fedakarlıklar göstererek büyük Türk ulusuna bağımsız ve özgür bir ülke bırakan başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına, bütün şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize şükranlarımızı sunarız.

 

Editör: B. Zengin