Millet İttifakı, Köy Ziyaretlerini Sıklaştırdı

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayları Talih Özcan, Aslıhan Akbal Tüysüz ve Jale Uzunhasan seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sıklaştırdılar. Milletvekili Adayları önceki akşam Mahmure, İstilli, Bahçeköy, Paşakonağı, Bostanlık, Şaziye, Üçyol köylerinde köylüler ve köy esnafı ile bir araya geldiler.

Millet İttifakı, Köy Ziyaretlerini Sıklaştırdı
24.04.2023 - 21:02
Kaynak: Haber Merkezi
357

Millet İttifakı adayları ziyaret ettikleri köylerde büyük bir ilgi ve coşku ile karşılanıyorlar. Millet İttifakı 1’inci sıra Milletvekili Adayı Talih Özcan, yaptığı konuşmalarda ittifakın gerekliliklerini anlattıktan sonra şu görüşlere yer verdi: “İçimizde sorunu olmayan yok. Kimilerimiz ki çoğunluklu olarak hayat pahalılığından, kimilerimiz işsizlikten yakınıyor. Tüm bunlara neyin ve kimlerin neden olduğunu biliyoruz. Bizi bu hale tek adam rejimi getirdi. Şimdi karar zamanıdır; tek adamın iradesi mi yoksa ortak akıl mı? sorusunun cevabını vereceğiz. Otokrasi mi, Demokrasi mi? Oylayacağız. Bizim amacımız net! Amaç birlikte en yüksek sayıda milletvekili sayısına ulaşabilmek. Bunu da sizlerle birlikte sağlayacağız. Sizlerden bunun için destek istiyoruz.”


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız