ÖZLÜ, REGAİB KANDİLİNİ KUTLADI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Regaib Kandili münasebetiyle mesaj yayınlayarak tüm İslam âleminin kandilini kutladı.

 ÖZLÜ, REGAİB KANDİLİNİ KUTLADI
17.02.2021 - 20:15
850

Başkan Özlü, “Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı bu özel gecenin tüm insanlığın yaşadığı salgın hastalıktan bir an önce kurtularak tüm dünyanın sağlıklı günlere kavuşmasına vesile olmasını dilerim” dedi.

 

Mübarek üç ayların manevi ikliminin ilk esintisi olan Regaib Kandili mesajında Başkan Özlü, şunları kaydetti;

 

“ Bizi bir kez daha bu ulvi ve kutsi döneme kavuşturan Rabbimize sonsuz hamd-u senalar ediyorum. Regaip demek arzulamak ve istemek demektir. O halde bizler de bu anlamlı geceyi dua ederek geçirelim.  Manevi havayı fırsat bilerek toplum olarak birbirimize kenetlenip birlik ve berberliğimizi pekiştirelim. Kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlâki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret gösterelim.

 

 Regaib Kandili hürmetine; başta şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm insanlılığın, içinden geçtiği bu salgın hastalık döneminden, sıkıntılarından bir an önce kurtulmasını temenni ediyorum.

 

 Bu duygu ve düşüncelerle;  aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin Regaip Kandilini kutluyor, sağlık, birlik, beraberlik, barış ve huzura vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. 

 

Ayrıca geçtiğimiz günlerde hain terör örgütleri tarafından Gara’da şehit edilen vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Ruhları şad olsun. Hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmamıştır, kalmayacaktır. Allah böyle alçak vatan hainlerine fırsat vermesin” şeklinde konuştu.


Editör: B. Zengin